Eva Vejmělková a její režisér: Třaskavá zpověď o nevěře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Eva Vejmělková a její režisér: Třaskavá zpověď o nevěře!

Eva Vejmělková  a Dušan Rapoš tvoří pár již 35 let.
Eva Vejmělková a Dušan Rapoš tvoří pár již 35 let. (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER David Kundrát)

V době, kdy se Eva Vejmělková a Dušan Rapoš dali dohromady, jen málokdo věřil, že jim vztah vydrží. Ani po 35 letech se však nedostavila krize a dvojice vypadá šťastně. Pár spolu dokonce spolupracoval na  filmu Ženská pomsta.

Osudové střetnutí proběhlo v roce 1985, kdy Vejmělková jako šestnáctiletá studentka poznala mladého, avšak tak dvakrát staršího a rozvedeného muže se dvěma dětmi. Rapoš tehdy Evu oslavil, zda by nechtěla ztvárnit hlavní roli v jeho filmu Fontána pro Zuzanu a byla „ruka v rukávě“. Od té doby jsou nerozlučnou dvojicí.

Ačkoliv mnozí nedávali jejich vztahu šanci, dvojice tvoří pár už 35 let. Rapoš dokonce svou ženu obsadil do svého nového filmu. Komedie Ženská pomsta pojednává o podvedených ženách, které spojí pomsta nevěrným manželům. Režisér dokonce přiznal, že mu až bylo líto, co všechno představitelky hlavních rolí prováděly svým nevěrným filmovým protějškům.

A jaký mají názor manželé na nevěru? „Jsem z tzv. staré školy a věrnost má pro mě ve vztahu dvou lidí zásadní hodnotu. To, že lidé flirtují, aby si otestovali, jestli je o ně i obecný zájem, za nevěru nepovažuji. Ale když už s někým vlezete do postele, překročíte hranici, přes kterou se těžko vrací zpět,“ řekl Rapoš v rozhovoru pro Nedělní Blesk.

Na video s Evou Vejmělkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

„Lidé se podvádějí z mnoha důvodů. Muži touží po porozumění. Dlouhodobě nefungujícímu vztahu může nevěra paradoxně pomoci najít, co ve vztahu chybí, a změnit to. Ale to jsou výjimky,“ svěřila se představitelka Píšťalky z Básníků.

„Věrnost chápu jako vrcholný projev dobrovolnosti a duchovní šlechetnosti. Být nevěrný je tak snadné. Ale být věrný z vlastního rozhodnutí, protože někoho fatálně milujete, to je vzácný jev. Naštěstí existuje u mnohých párů, jen se o nich moc nemluví,“ dodal Rapoš.

Na video s Evou Vejmělkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
11. 9. 2020 • 10:17

Rapoš natočil pár filmů , ale jsou to všechno kýče a propadáky !
Ani na jeden jeho film by jsem se opětovně nepodíval , nemají žádnou uměleckou hodnotu .

defakto
11. 9. 2020 • 10:17

Rapoš natočil pár filmů , ale jsou to všechno kýče a propadáky !
Ani na jeden jeho film by jsem se opětovně nepodíval , nemají žádnou uměleckou hodnotu .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.