Ťukněte si s celebritou! Herečka Eva Vejmělková slaví 48 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ťukněte si s celebritou! Herečka Eva Vejmělková slaví 48

Eva Vejmělková dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší.
Eva Vejmělková dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší. (Foto: Aha! - Machan, Pátek, Hykl, Kundrát)

48. narozeniny dnes slaví herečka Eva Vejmělková. Přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a samozřejmě to zdravíčko!

Eva Vejmělková se narodila 4. března 1969 v Karviné. Vystudovala herectví na ostravské Konzervatoři a psychologii na Univerzitě Palackého v Olomouci. V současné době se herectví věnuje sporadicky a zabývá se prací s drogově závislými. Jejím manželem je slovenský režisér Dušan Rapoš, se kterým má dvě dcery, Taru a Ritu.

Eva Vejmělková se poprvé prosadila ve svých 16 letech, když ji režisér Dušan Rapoš, v roce 1985 obsadil do hlavní role ve slovenském filmu Fontána pro Zuzanu. Mezi umělci přeskočila jiskra a v roce 2000 se vzali v Las Vegas. Vejmělková se stala hvězdou díky celé úspěšné trilogii, kde se objevil i slovenský zpěvák Pavol Habera i roli křehké Píšťalky ve filmech Jak básníkům chutná život a Konec básníků v Čechách. Eva Vejmělková se později stala jednou z nejkrásnějších českých hereček přelomu 80. a 90. let. Zahrála si i jednu z hlavních rolí v seriálu Chlapci a chlapi nebo hlavní roli v psychologickém dramatu ze života drogově závislých lidí Suzanne. Naposledy se Eva Vejmělková objevila ve filmu v roce 1999, a to ve třetím pokračování Fontány pro Zuzanu. Pak už si »střihla« jen roličky v seriálech. Nyní se však oblíbená herečka vrací v hudebním snímku Muzzikanti. A opět pod taktovkou svého manžela, režiséra Dušana Rapoše, a v roli, která je jejím životním posláním.
Nyní se však oblíbená herečka vrací v hudebním snímku Muzzikanti, který bude mít premiéru koncem února.

Více na http://www.ahaonline.cz/clanek/aha-pro-zeny-vip-svet/129810/zena-tydne-pistalka-eva-vejmelkova-se-po-18-letech-vraci-k-filmu.html?utm_source=ahaonline.cz&utm_medium=copy
Nyní se však oblíbená herečka vrací v hudebním snímku Muzzikanti, který bude mít premiéru koncem února.

Více na http://www.ahaonline.cz/clanek/aha-pro-zeny-vip-svet/129810/zena-tydne-pistalka-eva-vejmelkova-se-po-18-letech-vraci-k-filmu.html?utm_source=ahaonline.cz&utm_medium=co


Přečtěte si
Tomas Zdrazila
5. 3. 2017 • 03:08

Evu Vejmelkovou znam od mladi.Bydleli jsme v Havirove kousek od sebe.Uzasna zena,s cistym srdcem.Jak kdysi rekla jeji v te dobe nastavajici tchyne-"je to andel".I v dobe sve nejvetsi slavy byla vzdy skromna,a tak je i doposud.Mnohe nase celebrityji nesahaji ani po kotniky.Preji vse nejlepsi nejen k narozeninam,ale i v dalsim zivote.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.