Supermodelka Linda Evangelista promluvila o svém znetvoření! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Supermodelka Linda Evangelista promluvila o svém znetvoření!

2016
2016 (Foto Profimedia.cz, People, Getty Images)

Přes pět let se kanadská supermodelka Linda Evangelista (56) skrývala před světem a skoro nevycházela z domu. Styděla se... „Brutálně mě znetvořili,“ přiznala loni. Teprve nyní ale o své největší noční můře poprvé detailně a otevřeně promluvila.

V 90. letech patřila Evangelista mezi absolutní modelingovou špičku, byla jednou z nejfotografovanějších žen světa. Jenže tvář, která jí kdysi vydělávala miliony, ji nyní děsí. „Kdysi jsem milovala přehlídková mola. Teď se bojím potkat kohokoli, koho znám. Stydím se,“ svěřila se se slzami v očích časopisu People. Život jí zdevastovala tzv. kryolipolýza (neinvazivní alternativa liposukce), kterou od srpna 2015 do února 2016 podstoupila. Pomocí řízeného zmrazení buněk chtěla odstranit tuk, celkem sedm zákroků na ni ale mělo přesně opačný efekt...

„Během tří měsíců jsem si začala všímat boulí na bradě, stehnech a v oblasti podprsenky,“ říká. Místa, která chtěla od dermatologa zmenšit, se jí najednou začala zvětšovat a tvrdnout. Nakonec je přestala cítit úplně... „Snažila jsem se to nějak napravit sama, protože jsem si myslela, že dělám něco špatně,“ uvedla Evangelista s tím, že začala držet dietu a více cvičit. „V určitém okamžiku jsem nejedla vůbec. Myslela jsem, že se zblázním,“ vypráví. Nakonec v červnu 2016 navštívila svého doktora. „Sundala jsem kvůli němu župan... Brečela jsem a říkala: ‚Nic jsem nejedla, mám hlad.‘ Co dělám špatně?“ Lékař jí tehdy diagnostikoval paradoxní hyperplazii tukových buněk, která postihuje méně než 1 % pacientů po kryolipolýze. Jedná se o vzácný vedlejší účinek, při kterém zmrazení buněk způsobí zesílení a zvětšení postižené tukové tkáně.

Vnadná kráska Lucie Šlégrová slaví 40! Nadělila si dárek, který jí omladil

Video se připravuje ...

Chci odškodné! Miliardu!

Život se modelce obrátil vzhůru nohama. „Jsem trvale zdeformovaná a brutálně znetvořená,“ pláče Evangelista, která už loni zažalovala společnost, jež jí osudné zákroky provedla. Jako odškodné žádá 50 milionů dolarů, tedy více než miliardu korun. „S takovou tváří už nemůžu pracovat,“ uvědomuje si bolestné následky. Další život v ústraní ale odmítá. „Už takhle nemůžu dál žít – schovávat se a stydět se. Už jsem tu bolest nedokázala dál snášet,“ vysvětlila, proč se konečně rozhodla promluvit.

Monika Leová pro časopis Maminka: Mia je vysněné dítě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
veselabublinka
18. 2. 2022 • 09:16

A nemá jiný obličej protože brutálně nabrala?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.