Chudák Vondráčková! Je to klam a podvod, kleje Lucka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Chudák Vondráčková! Je to klam a podvod, kleje Lucka

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Foto: Robert Klejch, Pavel Machan)

Ani zpěvačka se jim nevyhnula. Lucie Vondráčková (40) je další z řad umělců, na které se zaměřili podvodníci. Důrazně tedy apeluje na fanoušky, aby byli obezřetní a nenechali se nalákat na soutěže a rozhodně nikam neposílali své peníze.

„Dámy a pánové. Díky za všechna upozornění na další zloduchy na Facebooku. Vzali jedno z mých starších videí a lákají z vás bůhvíco,“ upozornila Lucie na svém facebookovém profilu fanoušky na možné falešné spolupráce se zpěvačkou. „Je to klam a podvod, tak je prosím klidně ignorujte. Bojovat s tím zřejmě nemá smysl,“ dodala zpěvačka.

Michal David šokuje: Pocta Gottovi nebude! A stojí za rozchodem Issy Vondráčková?

Video se připravuje ...

Komentáře na sebe nenechaly dlouho čekat. Fanoušci se pod příspěvek začali svěřovat s vlastními zkušenostmi s podobnými pochybnými stránkami, jež neoprávněně využívají vliv známých tváří ve svůj prospěch. Zmínili také další umělce, kteří se potýkali se stejným problémem. „Lucko, udělali to i Jankovi Ledeckému a ten to řešil podáním trestního oznámení,“ podotkl fanoušek. Následovně byla doplněna i jiná jména. „Bohužel někteří lidé se neštítí ničeho. Jen za dnešek těch videí tady bylo několik, a to nejen s vámi. Monika Bagárová, Jan Bendig, Janek Ledecký. Podala bych trestní oznámení za podvod,“ poradila jedna z účastníků diskuze.

Tito podvodníci vědí, na koho míří. Většinou si vytipují ty, co sami často vyzývají své příznivce k soutěžím. Jejich reklama se pak nejeví jako nápadná. Na rozdíl od tohoto typu reklam jsou ty správné náležitě označeny a oficiálně podporovány danou osobou. Krom výše zmíněných jmen k poškození v minulosti došlo i u Karla Gotta (✝80), Marka Ztraceného (35) či Laďky Něrgešové (44).

Neučesaná a bez make-upu: Takhle Lucka Vondráčková chodí do společnosti!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.