Zásnuby v ohni: Plekanec žádal Šafářovou o ruku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zásnuby v ohni: Plekanec žádal Šafářovou o ruku

Žádost o ruku prý nešla zcela podle plánu!
Žádost o ruku prý nešla zcela podle plánu! (archiv deníku Sport)

Proč to dělat snadno, když to jde složitěji? Hokejista Tomáš Plekanec (38) žádal bývalou tenistku Lucii Šafářovou (33) o ruku a div že si nepodpálili dům!

Podrobnosti ohledně zásnub moc ventilovat nechtěli a dobře věděli proč. „Mělo to své kouzlo. Skoro u toho uhořel!“ prozradila v magazínu MF Dnes »Šafina«, že to nešlo zrovna podle plánu... „Málem jsme podpálili barák, ale jinak dobrý,“ doplnil se smíchem »Pleky«, který se nechtěl spokojit jen s tradičním pokleknutím. „To jo, mělo to grády!“ kroutí hlavou Lucka.

Velkou svatbu už mají v plánu na příští rok, dobře však vědí, že nezáleží jen na nich. „Uvidíme, jak to bude s koronavirem. Musíme si pohrát s daty, ale nespěcháme. Nic nás netlačí,“ říká kladenský útočník. Lucie však už přemýšlí o tom, jaké příjmení si napíše do občanky. „Asi bych si nechala obě,“ zasní se nastávající paní Plekancová Šafářová.

Sportovci na sítích: Šafářová má dvě mimina, Pastrňák ukázal nové žihadlo

Video se připravuje ...

Stěhovavý pár

Kde se usadí? To je otázka, na niž snoubenci zatím neznají odpověď. „Nejvíc jsme v Praze, ale do Brna jezdíme často. Pro nás to asi bude pořád takové střídavé,“ krčí Šafářová rameny i s ohledem na nemocnou Plekancovu maminku, za níž pravidelně cestují na Kladno. „Dřív jsme jezdili po světě, teď jsme světoběžníci po České republice. Zabloudit ovšem dokážeme kdekoliv,“ chechtá se Lucie.

Šafářová nosí prstýnek, Plekanec taktně mlží. Bude svatba? A Preiss o děsivých zážitcích na detoxu

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
kalenda
8. 12. 2020 • 19:01

Na Vánoce budou děti u tatínka.No a co????Minulé vánoce byli s Lucinou,ale sama nic nechystala a byli u rodičů.Jestli má napečeno,tak může dát do krabičky ssebou a pochlubit se,jaká je hospodyňka.Zatím jenom soupeří,kdo je krásnější a to je k smíchu.Tomáš je se Šafi šťastný a hloupé řeči hopsalčiných fans jsou mu u zadku.

minalepa
5. 12. 2020 • 19:33

Postavit své štěstí na neštěstí jiných se milencům vrátí. Manželku a své syny donutil přestěhovat se do Česka a teď na ně kašle . Jeho maminka Plekance se o vnuky stará v době, kdy by je měl mít tzv. TATÍNEK.Prý se stará o nemocnou maminku, o tu se stará pečovatelka. A teď velké gesto: nekompromisně budou kluci na vánoce u tatínka. Oba milenci dělají vše jenom na efekt, vše musí deklarovat ve všech médiích. Kdyby se nejadnalo o děti, jsou mi milenci k smíchu.
Ale karma je zdarma.

runy
4. 12. 2020 • 12:39

Je to úžasné, že sen je skutečnosti.Moc jim to přeji, a mám úctu k p. Tomášovi, jak je charakterní.Opravdu si ji bere z lásky.Je to milý a krásný pár.Lucinko a Tomíku přeji lásku a zdraví celé rodině.Hezký advent a vánoce. pa pa pa

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.