Vondráčková se už zabydluje. S kým bude sdílet nový domov? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vondráčková se už zabydluje. S kým bude sdílet nový domov?

Lucie Vondráčková na křtu knihy Ivana Fíly ve Valdštejnské zahradě
Lucie Vondráčková na křtu knihy Ivana Fíly ve Valdštejnské zahradě (David Kundrát)

Ani na podzim Lucie Vondráčková nenajde chvíli k odpočinku, ačkoli se nyní soustředí výhradně na sebe a své dva syny, které má z předchozího manželství s hokejistou Tomášem Plekancem (37). Koupila si totiž vilu v pražské Libuši, a jelikož neodpovídala jejím představám, musela podstoupit několik úprav.

Po nevydařeném manželství s Tomášem Plekancem, jenž založil rodinu s tenistkou Lucií Šafářovou (33), se zpěvačka pustila do skupování několikamilionových nemovitostí. Jednu takovou, kterou začala nazývat domovem, se rozhodla zrekonstruovat k obrazu svému.

Vondráčková koupila nemovitost v centru Prahy.

Video se připravuje ...

Na Facebooku poté kladla otázky směrem k sledujícím, od nichž žádala tipy a rady. „Kdybyste se stěhovali, vypadalo by vaše bydlení stejně jako teď? Nebo je konkrétně něco, co byste chtěli změnit?“, ptala se fanoušků hvězda Decibelů lásky.

Přestože Lucie momentálně partnera nehledá a odmítá veškeré teorie o možném vztahu, v její nové vile bude i tak živo. Obývat ji bude spolu se svými dvěma syny a společnost jim bude dělat i zvířecí osazenstvo. „Zabydlujeme se, ale už teď je nám dobře. Máme dvě kočky. A tam, kde je kočka, tam už je domov,“ dodala Vondráčková.

Neučesaná a bez make-upu: Takhle Lucka Vondráčková chodí do společnosti!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.