Překvapení pro fanoušky: Vondráčková a její láskyplné dotyky bříška! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Překvapení pro fanoušky: Vondráčková a její láskyplné dotyky bříška!

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Profimedia.cz, M. Pátek)

Lucie Vondráčková (40) na svém Instagramu zavzpomínala na dobu, kdy čekala syna Matýáše. Zpěvačka se pochlubila snímky z roku 2011, kde si něžně hladí bříško. Za svůj příspěvek sklidila od svých fanoušků samou chválu.

Vondráčková, asi jako každá maminka, ráda vzpomíná na dobu, kdy byla těhotná. Zpěvačka svým fanouškům nedávno udělala radost několika snímky, které vznikly během jejího těhotenství, kdy s hokejistou Tomášem Plekancem (37) čekala prvního syna.

Lucie Vondráčková: Žádný nový vztah!

Video se připravuje ...

Zpěvačka sklidila spoustu chvály, a fanoušci se pod snímkem shodli, že ačkoliv je snímek z roku 2011, Vondráčková nestárne, ba naopak. „Jste stejně stará jak já, ale vy mládnete. Čím starší, tím mladší, nechápu,“ napsala jedna z fanynek. „Moc vám to sluší, jste pořad krásná mamka,“ nešetřila chválou další.

Vondráčková se stala maminkou jeden a půl roku poté, co začala s Plekancem randit. Dvojice se v červnu v roce 2011 tajně vzala v Trojském zámečku. Už v tu dobu se hojně spekulovalo o tom, že je těhotná. Radostnou novinku ale potvrdila až o měsíc později. Ačkoliv se chlapeček měl narodit v lednu, miminko se narodilo s více jak měsíčním předstihem.

Neučesaná a bez make-upu: Takhle Lucka Vondráčková chodí do společnosti!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.