Lucie Vondráčková na dně? Nabízí se k večeři… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lucie Vondráčková na dně? Nabízí se k večeři…

Lucie Vondráčková lákala na společnou večeři.
Lucie Vondráčková lákala na společnou večeři. (Blesk:David Kundrát/Czech News Center)

Před dvěma lety na to šla ještě zpěvačka zostra, teď ale absolutně mění strategii. Zatímco v minulosti chtěla inkasovat od fanoušků za pouhý podpis, aktuálně se nabízí jako „hlavní sousto“ zdarma.

Když měla v roce 2018 v plánu zorganizovat setkání s příznivci v Branickém divadle, určila si „vstupné“ 120 Kč na osobu. S tím, že každého, kdo přijde, obohatí podpisem a bude mít zároveň možnost zeptat se svého idolu na cokoliv. Protože se tento přístup ale nelíbil ani neotřesitelné fanouškovské základně, nakonec celou akci „odpískala“, jak píše web Expres.cz.

Z toho důvodu na to jde letos už trochu jinak. Nový klip Růže, který nedávno slavnostně uvedla, se rozhodla podpořit soutěží pro fanoušky. S tím, že výherce či výherkyně vybojuje přímo večeři s hlavní aktérkou.

Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem!

Video se připravuje ...

„Vylosování soutěže Růže! Těšíme se s holkami na večeři s jedním z vás a díky, že se vám Růže tak líbí. Máme všichni velkou radost, mrkněte na klip, ať ho dokonale znáte,“ poradila svým věrným na Facebooku zpěvačka, která dle webu Expres.cz sama vylosovala výherkyni.

„Těšíme se na tebe, Lenko, uděláme si pěkný dámský večer,“ vzkázala přešťastné fanynce produkční Andrea Ahmedi, která Vondráčkovou zastupuje a spanilou jízdu v podobě večeře s oblíbenou umělkyní si vzala na starost.

Lucie Vondráčková: Žádný nový vztah!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
21. 8. 2020 • 00:33

Já jím hodně pomalu.Když si představím, že bych se celou tu dobu musela s ní bavit, mám po chuti!

msml20
20. 8. 2020 • 19:26

Na dně bude nejspíš AHA. už neví jakou špínu vytáhnout.
A úplně prémiová by mohla být výhra, zavřít některé pisálky do Bohnic.

mbmb
20. 8. 2020 • 11:34

Z toho mrazí ? Ve světě normální čemu se Divite

pomahatachranit
19. 8. 2020 • 18:43

Takze pisete zase same blbosti - akce Fanklubu se tehdy normalne konala a mela velky uspech. A souteze na svym fb dela kdekdo, nic na tom neni. Proc si nic neoverite a jen priblble opisujete od Expresu, kde jsou vsechno jen ne verohodni a nestranni?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.