Jitka Boho zůstala jen s dcerou: 3 důvody krachu manželství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Jitka Boho zůstala jen s dcerou: 3 důvody krachu manželství

Manželsví vydrželo čtyři roky.
Manželsví vydrželo čtyři roky. (Blesk:Pavel Machan, Martin Hykl - Czech News Center a.s.)

Navenek vypadal jejich vztah přímo »bohovsky«. Ve skutečnosti ale Jitka Boho (27) a muzikant Lukáš Boho (35) procházeli manželskou krizí, která skončila tím, že se bývalá hvězda Tváře už před měsícem odstěhovala z domu i s jejich ani ne čtyřletou dcerou Rosálii. Co přesně ji k tomu vedlo?

Oba o konkrétních důvodech rozchodu zarytě mlčí. „Omlouvám se, ale nebudu k tomu nic říkat. Opravdu chci teď chránit hlavně Rosálku,“ sdělila deníku Aha! Jitka poté, co veřejně oznámila rozpad manželství. „V mém soukromém životě došlo k určitému zlomu, který hodně věcí změnil a ještě změní... Určitě to nebude jednoduché, ale nemohla jsem jinak,“ napsala v úterý na sociální síť. Důvody k rozchodu byly prý více než vážné.


Důvod č. 1 NEVĚRA
Již dříve uvedla, že si uvědomuje, že má za manžela muzikanta. I když modelka nechtěla situaci více komentovat, tak podle webu Expres.cz prozradila osobě ze svého okolí, že je momentálně na dně a že za rozchodem stojí minimálně jedna nevěra ze strany manžela. „Jitka se pořád snažila, aby navenek bylo vše v pořádku, ale už to dál nešlo. Zhubla, byla pořád taková vyděšená a v ničem si nevěřila,“ svěřila Aha! její kamarádka.

Důvod č. 2 PENÍZE
Jako hudebník má Lukáš Boho příjem nestálý, Jitka se živí Instagramem a k tomu občas moderuje. Pár si navíc nedávno pořídil nahrávací studio, což jistě muselo značně zatížit rodinný rozpočet, který nemá úplně pravidelný příliv financí. Na svém instagramovém profilu navíc před pár týdny napsala: „Mít jeden pro druhého čas je v manželství důležitější než mít peníze.“

Důvod č. 3 ČASTÉ HÁDKY
V lednovém rozhovoru pro Idnes.cz přiznala, že to mají s manželem často divoké. „Já jsem Štír a někdy je to mezi námi trochu na ostří nože, ale to je právě ono. Ten temperament nás obou. Člověk se opravdu musí občas pohádat, aby pak přišlo usmiřování,“ svěřila se sympatická kráska. Na sociálních sítích se už objevily i spekulace o »přehnané tvrdosti« rockera Lukáše. To ale zpěvačka sama nepotvrdila.

VERONIKA: JE TO PROMLČENO!
Bývalá Lukášova partnerka Veronika o důvodech rozchodu nechtěla spekulovat. Na přímou otázku, zda na ni Lukáš někdy vztáhl ruku, místo jasného ne odpověděla: „Nebudu se k tomu vyjadřovat. Je to promlčeno.“

Miss Jitka Boho v zácloně a s bobky na hlavě! Kdo jí tak vymódil?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.