Stále ještě nerozvedená Jitka Boho: Velký návrat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Stále ještě nerozvedená Jitka Boho: Velký návrat!

Modelka Jitka Boho
Modelka Jitka Boho (Instagram)

Po bolestivém odchodu se Jitka Boho (28) opět vrací. Nikoli ke svému stále ještě manželovi Lukášovi (34), ale do Prahy. Na Vysočině se v péči svých rodičů dala dohromady a je připravena znovu čelit nástrahám velkoměsta.

„Přišla ta správná chvíle se vrátit zpátky. Bude to pro nás s Rosálkou nový začátek,“ svěřila deníku Aha! zpěvačka a modelka. V září loňského roku se po nečekaném rozchodu s manželem uchýlila i s jejich čtyřletou dcerkou ke své rodině na pomezí Čech a Moravy.

„Jsem vděčná, že jsem mohla trávit nějaký čas u mých rodičů, abych si své věci dala do pořádku, ale vzhledem k práci a dojíždění to bude takto nejlepší. Navíc to bude mít malá i blíže k tátovi,“ prozradila své hlavní důvody březnového stěhování. „Těším se na zařizování. Bude to náročné, toho jsem si vědoma. Myslím ale pozitivně a věřím, že to s Rosálkou zvládneme,“ dodala Jitka optimisticky.

Miss Jitka Boho v zácloně a s bobky na hlavě! Kdo jí tak vymódil?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
terrancero...@...
27. 2. 2020 • 12:15

Chcete najít dívku na jednu noc? Vítejte - www.GetMeets.com

aveneta
27. 2. 2020 • 09:31

Ona Boho" takový nižší level mezi oněmi celebritami, ale ráda by se mezi ně dostala Ať se raději stará o dcerku a její blaho.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.