Modelka Jitka Boho: Děsivá autonehoda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Modelka Jitka Boho: Děsivá autonehoda!

Jitka Boho
Jitka Boho (Zdroj: Profimedia)

Hysterie, pláč a strach. Jitka Boho (30) poprvé v životě zažila autonehodu! Stalo se to na pravidelné cestě Praha – Třebíč, kam jezdí modelka za rodiči. V autě ale nebyla sama.

Na zadní sedačce seděla dcera Rosalie (6), když to do nich zezadu napálil jiný řidič. Královna krásy z roku 2010 je zkušená řidička, která volant ovládá už víc jak deset let. Nikdy neměla na silnici problém, až donedávna. „Poprvé jsem zažila nehodu, kdy jsem měla Rosi v autě a pán do nás naboural zezadu. Byla to velká rána, ale naštěstí to odnesly jen plechy,“ popsala brunetka.

Jitka Boho pro časopis Dieta

Video se připravuje ...

„V tu chvíli jsem myslela jen a jen na Rosi, jestli se jí něco nestalo. Byla v šoku, plakala, ale hlavně proto, protože naše autíčko doslova miluje a byla tak strašně nešťastná, co se mu stalo,“ svěřila Jitka s tím, že auto má teď na dva týdny v servisu. Naštěstí vše dopadlo dobře a kráska může dál oblažovat svým dokonalým tělem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.