Vítěz StarDance Jan Cina: Rok lhal o svém vztahu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vítěz StarDance Jan Cina: Rok lhal o svém vztahu

Petr Vančura a Jan Cina se rozešli.
Petr Vančura a Jan Cina se rozešli. (archiv Blesku)

Dlouho byli považováni za jeden z nejstabilnějších gay párů českého showbyznysu. Nyní ale vyšla najevo šokující pravda. Herci Jan Cina (35) a Petr Vančura (39) se už před více než rokem rozešli. A vítěz StarDance i Tváře o tom po celou dobu lhal!

Jako první šel s pravdou ven Vančura, který je divákům známý z komediálního seriálu Kosmo. Rozchod potvrdil na sociální síti v sobotu večer. „Je tomu už rok. Jsem single. Tak si zkouším život v týhle nový tónině, moc to neladí, ale je to intenzivní – tak, jak to život umí...“ oznámil herec krach jejich 16letého vztahu. Ani po roce se s tím ale zjevně nevyrovnal.

„Nic zlého jsme si neudělali. Mám ho stále rád. Možná tímhle zas instagramově ožiju a shodím kus žalu z útesu, nebo ho dám piraňám, který mám mražený ve vaně,“ pokračoval Vančura ve své zpovědi. A připojil i krátkou píseň: „Nevím, jak to dám, jdu životem sám...“ vyzpíval se v ní ze žalu z rozchodu.

Vyhýbavé odpovědi

Vzápětí šel s pravdou ven i Cina. „Tahle fotka byla v mých představách vždy trochu jako adept na svatební oznámení a lup, je to rozchodový oznámení... Life is Life (Život je život, pozn. red.). Před rokem a kus jsem pocítil a řekl nahlas sobě i Peťovi, že je konec,“ přiznal vítěz Tváře (2016) i StarDance (2021). Přitom ještě letos v únoru tvrdil, že je u nich doma vše zalito sluncem a žádný rozchod se nekonal.

Pád Cinova expřítele Vančury na Lvech: Schody sjel po břiše!

Video se připravuje ...

„Tohle »veřejný oznámení« je v něčem zvláštní, řikám si proč něco tahle osobního, křehkýho a intimního sdílet s často cizími lidmi, ale je to asi nutný. Nechceme dál vymýšlet vyhýbavý odpovědi nebo prostě lhát. A je to asi součást celýho tohohle procesu,“ přiznal Cina život ve lži.

Svatbě odzvonilo

Není to tak dlouho, co Honza s Petrem toužili po svatbě. Registrované partnerství jim ale nestačilo a chtěli lásku stvrdit manželstvím. Cina se dokonce přidal ke kampani Jsme fér, která bojuje za uzákonění svazků.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.