Eva Burešová za prostitutku: Začalo to už minulý rok | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Eva Burešová za prostitutku: Začalo to už minulý rok

Eva Burešová
Eva Burešová (profimedia.cz)

Předávání hudebních ocenění Český slavík platí už léta za vysoce ceněnou společenskou událost. Pro dámy tak každoročně začíná dilema, jaký model vynesou. Zpěvačka Eva Burešová (30), která si s největší pravděpodobností nějakou tu sošku převezme, už má jasno. Ovšem - nedopadne to zase fiaskem?

„Samozřejmě si vezmu krásné šaty. Půjdeme trochu do barvy, která je pro mě nezvyklá, ale hrozně se na ně těším. Dělá je pro mě Zuzana Lešák Černá, se kterou spolupracuji už na druhých šatech, a bude to hezké. Takové elegantní, ale zároveň tam dáváme prvek moderny. Tak uvidíme, jak se to bude divákům líbit,“ rozpovídala se pro Super.cz sama zpěvačka. 

Eva Burešová na Tháliích: Důležité jsou role, ne ceny!

Video se připravuje ...

Nepůjde přitom o první šaty z její dílny. S návrhářkou Eva spolupracuje již delší dobu a ráda, nicméně ne vždy se její modely setkají s obdivem. Za šaty, které Eva od Zuzany totiž oblékla na afterpárty po premiéře muzikálu Bodyguard, si vysloužila přívlastky jako „prostitutka“ a „laciná holka“. 

Kritizovat vzhled půvabné zpěvačky se však pro mnohé stalo novodobou národní tradicí. Pořádný "kartáč" totiž Eva dostala i minulý rok za okázalou róbu s pavím peřím, které navrhla Martina Pipková Loudová.

Speciál 7 pádů Honzy Dědka k 30. výročí Primy: Burešová o tom, zda je či není ezo

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.