Stín nad Burešovou a Forejtem: Už toho bylo moc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Stín nad Burešovou a Forejtem? Už toho bylo moc

Eva s Přemkem na Slavících
Eva s Přemkem na Slavících (Blesk:foto CNC: Marek Patek, Pavel Machan, David Kundrat, Martin Hykl Foto CNC: Marek Pátek, Martin Hykl, Pavel Machan)

Od chvíle, kdy herečka a zpěvačka Eva Burešová (30) začala rušit nasmlouvanou práci a oznámila, že se potýká s osobními problémy, začaly se vířit spekulace o nepříznivé rodinné situaci. Jak ale nyní potvrdil její partner Přemek Forejt, hvězda Zoo bojuje se syndromem vyhoření, který je důsledkem přepracování, nikoli však partnerských neshod. 

„Nechala jsem se úplně zabít, naprosto jsem ztratila sama sebe a bojuju s tím denně. Zatím to vůbec není OK, nevím, kdy to bude, ale nevzdávám se,“ promluvila o svých problémech pře nějakou dobou pro deník eXtra.cz krátce poté, co zrušila velký vánoční koncert, jelikož si její stav vyžádal lékařskou péči. 

Eva Burešová na Tháliích: Důležité jsou role, ne ceny!

Video se připravuje ...

Podle informací jejího partnera Přemka Forejta by se však Burešová měla již nyní cítit lépe. „Každej člověk někdy má různý vlny a období, kdy toho má opravdu hodně, a Evča je workoholik, kterej svoji práci dělá úplně naplno, na 120 %, do všeho dává maximum a ty věci můžou být někdy těžký. Ale myslím si, že teď je to fajn a že už je to lepší,“ osvětlil.

Evě prý nyní nejvíce pomáhá relax v kruhu nejbližších. „Myslím si, že náš čas hezky trávíme tím, že jsme spolu a užíváme si to jako celek, jako rodina. Rádi chodíme do wellness, do sauny, kde můžeme opravdu vypnout, uvolnit se, ale chtěl bych někam na nějakou super večeři,“ dodal Forejt. 

Eva Burešová: Můj druhý porod byl prostě boží!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
František Novák
3. 2. 2024 • 15:23

Vzala si na sebe moc. Rodina,děti,práce a největší blbost snažit se udělat z Kluse herce. A ten už jako hříčka Burešové,začína plnit obrazovku. Máme se na co těšit.

Jana Nováková
3. 2. 2024 • 14:19

Když je tak přepracovaná,tak by to chtělo všeho nechat a věnovat se rodině.Už aby zmizela ze seriálů.Je to nabub­řelá,­arogan­tní,ne­sympa­tická ženská.Mluví jako robot,nepozná se kdy má radost,kdy smutek, občas ji není rozumět a ke koukání to taky není.

AHel
26. 1. 2024 • 18:23

Je v ní něco rozbité, když se takto zhuntuje...má děti, jedno maličké, milujícího chlapa a přesto bojuje s démony...nechápu, nerozumím...stojí jí to za to, není všemi milovaná a nikdy nebude, možná z ní je citít právě toto, co se jí stalo, je to urputnost, vše za každou cenu, tlačit na pilu, má nějkrásnější období a neumí si ho užít, jednou toho bude litovat, dejte se do kupy, pokud to vůbec jde...

Cestmir Vlcek
26. 1. 2024 • 12:09

Žádná škoda, chce se ještě více zviditelnit a lidi to baští.

miroslava13
25. 1. 2024 • 11:36

no tak hurá.snad mi nebude vykukovat z každé reklamy a z každého pořadu!!! dobrá zpráva. jinak jí samozřejmě přeji hodně zdravíčka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.