Freimanová a její vnučka z Vyprávěj: Zpátky v televizi po 11 letech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Freimanová a její vnučka z Vyprávěj: Zpátky v televizi po 11 letech

Herečky se potkaly po 11 letech.
Herečky se potkaly po 11 letech. (Foto FTV Prima, ČT)

Před 11 lety bývala vnučkou Veroniky Freimanové (68) v retro seriálu ČT Vyprávěj. Nyní nastupuje Lucie Šteflová (28) do primáckého seriálu ZOO, kde se opět setká se svou oblíbenou seriálovou babičkou.

Přestože v seriálu nemají společnou linku, rozhodně si nejsou cizí. „Mrzí mě, že se spolu nepotkáváme na place. Žádnou scénu jsme neměly společnou, ale vynahrazujeme si to v šatně, tu máme společnou, a taky v maskérně. Tam je to naše,“ prozrazuje Lucie. V době natáčení Vyprávěj jí bylo 17 let.

Veronika Freimanová končí v seriálu! Ale objeví se v jiném

Video se připravuje ...

„Vybavuji si hlavně paruky, které Veronika před kamerou střídala. Vždy ráno přišla krásná do maskérny, tam jí nasadili tu babičkovskou paruku a najednou zestárla o třicet let. Měla to obráceně, většinou je to v maskérnách tak, že z vás dělají ještě větší krásky,“ říká herečka se smíchem. Když Lucie nastoupila do seriálu ZOO, čekalo ji tak milé shledání. „Pamatovala si mě, bylo to fajn. Dokonce tvrdila, že jsme spolu točily i jednu pohádku, ale já nevím... To myslím, že ne,“ dodává Šteflová s úsměvem.

Denisa Nesvačilová: Nejsem pobouřená, že dostávám jen samé svině

Video se připravuje ...

Trable s láskou

Lucčinu postavu Katku Kytkovou v seriálu trochu potrápí láska. Do seriálového vztahu s Charliem, kterého ztvárňuje Marek Němec (42), vstoupí Dominika v podání Denisy Nesvačilové (32). Ta je Katce hned od začátku sympatická, navíc jí věnuje dar pro její psí útulek. Jenže za chováním Dominiky stojí určité plány...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.