Laurinová v koncích! Dcery ji zachraňují na poslední chvíli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Laurinová v koncích! Dcery ji zachraňují na poslední chvíli

Sabina s oběma dcerami na premiéře muzikálu Biograf láska.
Sabina s oběma dcerami na premiéře muzikálu Biograf láska. (Foto Aha! – Martin Hykl)

Že se ženy nemusí po ukončení páté životní dekády stydět za svůj věk, dokazuje herečka Sabina Laurinová (50). Stejně jako před dvaceti lety se i nyní chlubí štíhlou postavou a její úsměv od ucha k uchu není o nic méně zářivý. Jde to zkrátka i bez estetických zákroků!

Pravda, velkou roli hrají ve stárnutí geny, a na ty měla herečka Sabina Laurinová štěstí. Udržet si během let štíhlou postavu, když k tomu člověk připočte i těhotenství, ovšem není samozřejmostí. Herečka je poslední dobou v jednom kole a pravidelný pohyb dělá své. Přísná ale na sebe tolik není, a to i v případě jídelníčku. „Nejsem příliš vybíravá, myslím, že sním cokoli. Je pravda, že vkus a chutě se člověku léty mění,“ vysvětlila Sabina Laurinová.

Sabina Laurinová a její rituál: Denně musí vypít spoustu kávy!

Video se připravuje ...

Herečka se v průběhu let téměř nezměnila, zato její dcery vyrostly. Vzhledem k podobnému typu postav je tak na denním pořádku sdílení šatníků. Ty obyvkle navštěvují spíše dospívající potomci, u Sabiny je to ale půl napůl. „Když byly holky malé, tak nakukovaly do mé skříně, vytahovaly různé kousky a chtěly si je půjčit, a dnes je to naopak. Takže když někam pospíchám a jsem už zoufalá, tak otevřu skříň mých dcer a slušně je požádám, jestli si může půjčit i něco maminka. Máme stejnou velikost, a to je úžasné,“ svěřila se herečka webu Super.cz.

Herečka Sabina Laurinová: Budu hodnou tchyní!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.