Pohublý Martin Zounar: Za 3 roky shodil 20 kilo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pohublý Martin Zounar: Za 3 roky shodil 20 kilo!

2023 Sebevědomí Martinovi tentokrát nechybělo.
2023 Sebevědomí Martinovi tentokrát nechybělo. (Foto – TV Nova)

Rozdíl tří let a dvaceti kil! Martin Zounar (55) alias MUDr. Bobo Švarc šel při natáčení seriálové Ordinace opět do naha a nikdo na place nevěřil svým očím. Hubnutí pod dohledem odborníků je neuvěřitelné a hlavně nese výsledky!

Herec si prošel obdivuhodnou proměnou a mnohým se tak stal inspirací, že když se chce, všechno jde. „Tentokrát jsem před kamery přicházel svlečený přece jen sebevědoměji. Za ty necelé tři roky, které uplynuly od mého prvního natáčení v rouše Adamově, se toho hodně změnilo. Mám jinou životosprávu, necpu se, jak mě napadne, snažím se jíst zdravě a hýbat se,“ prozradil Zounar, jak toho docílil.

Zounar otevřel nové divadlo a chystá překvapení: Na Vánoce budu gay!

Video se připravuje ...

„Podařilo se mi zhubnout dvacet kilo, váha se mi teď už nijak výrazně nehýbe a celkově se cítím mnohem líp. Na začátku této osobní mise jsem si myslel, že to nemůžu dát, ale hubnutí nakonec může být i docela zábava,” přiznal herec, který svou fyzickou proměnu popsal v knize Jíst, či nejíst?, jež nedávno vyšla. Nový díl Ordinace v růžové zahradě 2, kde Bobo předvede své plavecké dovednosti, můžete vidět již dnes na Voyo.

Plaval závodně

Martin měl při natáčení v bazénu značnou výhodu. „Nemám problém s plaváním, protože jsem víc než deset let plaval závodně,“ pochlubil se Zounar.

KARLOS SHOW a hubnutí: Vinná dieta a roztrhnutý pytlík. Ve hře bylo švihadlo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.