Zounar skončil připojený na přístrojích! Testy na srdce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zounar skončil připojený na přístrojích! Testy na srdce

Martin Zounar
Martin Zounar (Foto Aha! – Dana Kolářová)

Několikrát zápasil s nadváhou a úspěch neměl dlouhého trvání. Nakonec se Martinu Zounarovi (55) přeci jen podařilo razantně zatočit s přebytečnými kily a nyní vypadá lépe než kdy dříve. „ Prošel jsem nutričním vyšetřením. Udělali mi vyšetření na apnoi, kdy jsem byl připojený na kdeco," popsal herec důkladná vyšetření na přístrojích.

Bylo to víc okolností najednou, které herce přiměly nastolit nový řád v otázce životosprávy. Jednak měl díky koronavirovým restrikcím spoustu času na sobě zapracovat, jednak v tomto období natrefil na ty správné lidi. „Nebál jsem se říct si o pomoc. Využil jsem nabídku, která tehdy přišla, a pustil jsem se do toho. Díky všem těm odborníkům, se kterými jsem se mohl poradit, se to skutečně mohlo rozjet,“ přiznal herec v rozhovoru pro deník.cz.

Herec se do velkých změn pustil až po padesátce. Tehdy už je přeci jen těžší zvykat si na změnu jídelníčku a sám sebe »dokopat« k pravidelnému pohybu. Co nakonec bylo pro Martina Zounara tím zásadním důvodem, proč takovou náročnou změnu podstoupil? „V tom úplném prazákladu bylo to, abych byl sám spokojený, abych se sám sobě líbil, abych neuhýbal od povinností, které třeba souvisejí docela obyčejně s oblékáním. Návštěvy společenských akcí, různé společenské povinnosti si třeba žádají, abych nějak vypadal, to k mojí profesi prostě patří,“ vysvětluje Zounar.

Zounar otevřel nové divadlo a chystá překvapení: Na Vánoce budu gay!

Video se připravuje ...

Proces hubnutí bral seriálový Bobo Švarc velmi zodpovědně. Nepodcenil jak fyzické změny, tak i ty psychické. Aby totiž člověk dosáhl kýženého výsledku, musely být v rovnováze tělo i mysl. „Měl jsem pohovor s psychologem, protože psychika je ve vztahu k jídlu a k hubnutí taky ohromně důležitá, a prošel jsem samozřejmě i zátěžovým testem, aby bylo jasné, co jak funguje a nakolik můžu třeba sportovat a zatěžovat srdce. V tomhle testu jsem možná i překvapivě nevyšel vůbec špatně,“ pochlubil se Martin Zounar, kterému změna velmi prospěla. Ačkoli naplnil svá očekávání, rád by se ve formě držel i nadále. S novým rokem tak přišly i nové cíle, kterých hodlá Martin Zounar dosáhnout.

KARLOS SHOW a hubnutí: Vinná dieta a roztrhnutý pytlík. Ve hře bylo švihadlo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.