Martin Zounar: Otec utekl po porodu! Přesto má v šatně jeho fotku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Martin Zounar: Otec utekl po porodu! Přesto má v šatně jeho fotku

Martin Zounar
Martin Zounar (Zdroj: Profimedia)

Herecké šatny skrývají různá překvapení. Martin Zounar (55) tady má fotku svého tatínka Miroslava Zounara (†65), slavného předsedy JZD Pláničky z komedií Slunce, seno. „To mi prostě dělá dobře a díky tomu se taky cítím fajn,“ řekl Martin.

Do Divadla Metro si k fotce přinesl ještě pár důležitých věcí. „Jsem vždycky zvyklý mít u svého hereckého stolku nejen fotky a obrázky blízkých, ale i hrnek na kafe, líčidla, oblíbený parfém i ručník,“ svěřil herec. Za svůj život prošel několik divadelních scén, včetně té první, tedy Národního divadla. Poslední rok má však zase svou vlastní šatnu a vlastní scénu.

KARLOS SHOW a hubnutí: Vinná dieta a roztrhnutý pytlík. Ve hře bylo švihadlo

Video se připravuje ...

Je členem nově zrekonstruovaného pražského Divadla Metro. Je ve svém živlu, protože tady i na zájezdech má šanci hrát samé komedie a v těch se vyžívá. Na podzim ho čeká komedie Na Vánoce budu gay. „Musím na tátu prozradit, že když jsem se narodil s jistou vadou – patami na nohách dopředu a táta to postižení uviděl, utekl a týden o něm maminka neveděla. Pak se vrátil a řekl, jdem do toho a cvičil se mnou. Dneska jsem v pořádku,“ říká Martin.

Léčba bolela

V 60. letech byla při léčbě otočených pat různá řešení. Sádrování nebo operace Achillových šlach,“ řekl Martin Zounar. Naštěstí ošetřující lékař zvolil dobrou metodu. „Pan docent z Hradce Králové rozhodl, že to nebudeme řešit operativně, ale nasadíme sádrování, což se dělá i dnes. Dávali mi tím nohy postupně dopředu, bylo to dost bolestivé, ale účinné,“ popsal herec.

Zounar otevřel nové divadlo a chystá překvapení: Na Vánoce budu gay!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.