Herec Martin Zounar radikálně zhubl a... Promluvil o sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herec Martin Zounar radikálně zhubl a... Promluvil o sexu!

Martin Zounar dál hubne!
Martin Zounar dál hubne! (instagram: Martin Zounar)

Má dole přes 18 kilo a cítí se nejlépe za poslední roky. Možná proto hvězda Ordinace v růžové zahradě Martin Zounar (54) nemá problém mluvit i o zcela soukromých záležitostech.

Stalo se to například ve chvíli, kdy popisoval, zda hubne při sexu se svojí přítelkyní. „Taková soulož, jak se říká, začni a spálíš, není to pravda. Moc vám to nespálí. Já bych raději popoběhl se psem,“ prozradil s potutelným úsměvem herec. Podle svých slov si hlídá kalorie, ale dá si občas i kachnu.

Zounar otevřel nové divadlo a chystá překvapení: Na Vánoce budu gay!

Video se připravuje ...

„Jakmile si něco zakážete, je to špatně. Důležité je to rozfázovat, aby člověk m o h l i večer. Co tělo dostane, to v rámci aktivit i spálí,“ rozpovídal se. Zounar začal hubnout během koronavirové pandemie. „Dostal jsem se na kvalitní jateční váhu 121 kilo. To je tak, že když se sprchujete, tak vám ta voda cáká před chodidla,“ zasmál se. „Tím, že jsem nehrál, tak jsem se začal jinak oblékat. Začaly to být jen kraťasy, tepláky a velká mikina. Bylo to odporný!“ objasnil své rozhodnutí s přebytečnými kily zatočit.

KARLOS SHOW a hubnutí: Vinná dieta a roztrhnutý pytlík. Ve hře bylo švihadlo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
19. 5. 2022 • 12:38

Jo oswobně si zho pamatuji, když dělal akce u hypermarketů. Byl to sředně velký člověk přitloustých tvarů, jako zázrakem jsem v té jeho soutěži vyhrála bonus na 1 kg šunky v místním marketu. Jo dnes na tech fotech je sice starší, ale o 20 kg štíhlejší. Jako herec dobrý pár rolí měl fajn od mlada. Tak ať se mu daří v životě

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.