Po zhubnutí nastalo peklo! Zounar v zajetí vzteku a pláče | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Po zhubnutí nastalo peklo! Zounar v zajetí vzteku a pláče

Martina Zounara trápily deprese.
Martina Zounara trápily deprese. (Archiv Blesku)

Podařilo se mu zhubnout 20 kilo, díky čemuž herec Martin Zounar (55) výrazně prokoukl. Jeden by proto řekl, že to je velký důvod k radosti. Hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 ale zažívala opak. Dobrou náladu vystřídaly úzkostlivé stavy, před kterými nebylo úniku.

Zbavil se nadváhy, vydal knihu, na společenských akcích se smál od ucha k uchu a vypadalo to, že fyzická změna měla pozitivní vliv i na jeho psychiku. Později se ale opak stal pravdou. Herec Martin Zounar si toho naložil více, než zvládl unést, což ho nakonec doběhlo. Jak rychle může velký vzestup vystřídat strmý pád, poznal až příliš dobře…

Zounar otevřel nové divadlo a chystá překvapení: Na Vánoce budu gay!

Video se připravuje ...

„Začal jsem mít úzkost, objevily se pochybnosti, jestli jsem nepřecenil síly. Zkraje roku jsem začal být apatický, už jsem se netěšil do divadla, nebavilo mě prostě nic...“ svěřil se herec v rozhovoru pro páteční magazín deníku Blesk.

Úzkostlivé stavy přišly zničehonic, zato velmi tvrdě. „Nemohl jsem dýchat, bouchalo mi srdce, měl jsem zničehonic návaly pláče, vzteku, melancholie…“ popisuje Zounar nepříjemné zkušenosti s ataky, které ne a ne odejít. „Hodiny jsem dokázal koukat doblba spánek nepřicházel,“ vzpomíná na nepříjemné chvíle, ze kterých ho dostala až partnerka Kateřina (43).

KARLOS SHOW a hubnutí: Vinná dieta a roztrhnutý pytlík. Ve hře bylo švihadlo

Video se připravuje ...

Ta díky zkušenostem v oboru psychologie věděla, že se takové stavy musí řešit již v zárodku, aby se nestupňovaly. A tak Martina poslala na terapii, jež ho nakonec díky MUDr. Dušanovi Randákovi dokázala vytáhnout ze dna. „Terapie už dnes patří k mému rituálu. Práce mě zase začala bavit a dostal jsem se zpátky do pracovní i psychické formy,“ dodal s úlevou v hlase Martin Zounar.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.