Z dcery Bočanové už je pořádná kočka! Foto jako důkaz | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Z dcery Bočanové už je pořádná kočka! Foto jako důkaz

Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová (Foto TV Nova, ara)

Pro herečku Mahulenu Bočanovou (56) je její jediná dcera Márinka (21) vším. Od narození trpí lehčí formou autismu a také epilepsií. Zpočátku se s tím Bočanová těžce srovnávala, ale dnes už je s dceřinou diagnózou smířená a obě holky jsou skvělé parťačky. Z Márinky navíc vyrostla pořádná kočka!

Mahulena nedávno vyrazila s dcerkou na večeři do centra Prahy. Na svých sociálních sítích se taky pochlubila dceřinou fotkou. „Byli by krásná dvojka. Aneb takového zeťáka chceš!" napsala Bočanová k fotce, na které je její Márinka vyfocená vedle Jamese Deana. A moc jí to sluší.

Márinka vyrostla do krásy

Mahulena Bočanová si zavařila: Pánové jí posílají své chlouby!

Video se připravuje ...

Herečka by své dceři snesla modré z nebe a je šťastná za to, že ji má. „Obě jsme jako jedna bytost dohromady, dalo to dost práce na sobě dojít ke smíření a klidu v sobě, ale podařilo se. Už se nám oběma žije šťastně. S Mári dělám úplně všechno, od malinka. Cestujeme, lyžujeme, plaveme, jen je nutný stálý dozor, jako když máte šestileté malé trdlo," svěřila se Mahulena pro eXtra.cz.

Mahulena Bočanová (54) vytáhla fotky z Playboye: Sexy poklad z antikvariátu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Mirka Wengrinova
25. 6. 2023 • 12:29

reagovat na totální sra.čky kdo tady psal odmítám, já se bavím jen s lidmi, které mají IQ vyšší než má houpací kůň.

Mirka Wengrinova
25. 6. 2023 • 12:27

šíš mária co to zase melete ať má onemocnění jaké chce na fotce a to jsem kreativec a na krásu ženy mám přísný pohled a názor,je to neupravená momentka a konečně někdo kdo to napsal má pravdu, je to krásná dívka. I kdyby měla HIV tak by vám to mělo být jedno, stovky dívek mají různé choroby a nikde se to nepíše.Jen, že je to známá paní Bočanová tak se o ní píše.Český anonymní národ je děsivý, protože papír snese vše. Tak se odpraví anonymně v diskuzi. Tečka.

Iveta Novotná
23. 6. 2023 • 20:14

Holka je mentálně postižená, krom jiného, to ale se moc s tím Boč.nechlubí, ona pořád říká, že má dcera autismus a LMD, řečeno kulantně, to je ale něco jiného. Krom toho je celý táta, nikoliv máma ,jak někde uvádějí. Dokud to půjde, bude holka doma, pak ji čeká nějaký ústav, možná chráněné bydlení, pokud by byla trošku schopná žít pod dohledem.

AHel
23. 6. 2023 • 15:51

Připadá mi to velmi nevhodné, je mentálně postižená, tj nemá reálný pohled na svět, je naivní a neumí vyhodnotit situace a vy jí představujete jako krásnou ženu. Ještě jí někdo ublíží. Nemorální.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.