Bočanová o budoucnosti dcery: Slova, která chytají za srdce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bočanová o budoucnosti dcery: Slova, která chytají za srdce

Dcera Mahuleny Bočanové Marina oslavila 21 let
Dcera Mahuleny Bočanové Marina oslavila 21 let (facebook.com)

Jsou jako jedno tělo a jedna duše, prý jen se čtyřma rukama a nohama, mluví o sobě a své dceři Márince herečka Mahulena Bočanová (56). Po covidu se rozhodla zvolnit pracovní tempo a věnovat jí maximum času. Dokud může...

O nemoci své dcery mluví herečka bezprostředně a otevřeně a lidé její střípky ze života, které publikuje na sociálních sítích, milují. Občas je ale počestuje i tvrdou realitou. 

„Otevřeně ukazuji, jaký je život s autistou, že to nemusí být jen řehole, ale že se můžete i vydatně zasmát a zalít si život štěstím a láskou. Rodiče dětí, jako je moje Mari, naše videa těší. Dostávám překrásné zprávy, které hřejí u srdce. Dává mi to smysl. Jsem tedy zastánce a velký fanda instagramu. Když máte co říct, jak pomoct, jak pobavit a jak udělat někomu život veselejší a jednodušší, má tato platforma obrovskou moc a význam,“ podělila se se čtenáři Vlasty. 

Mahulena Bočanová poprvé o vztahu s podnikatelem: Poslal fotku a zamilovala se!

Video se připravuje ...

Kromě situací, kdy jedna druhou naplňují energií, se však musí obě občas popasovat s těžkými životními výzvami. Jednou z nich je například budoucnost. „Moje Mari je dospělá slečna, která navždy zůstane, řekněme, předškolním dítětem. Potřebuje stálý dozor, sama nikdy žít nebude,“ popisuje Mahu.

„Máme krásný, silný vztah a jsme šťastné. Ona samozřejmě proto, že si se mnou žije, potvora, jako v ráji. Ale kupodivu jsem velmi šťastná a vyrovnaná už i já. S Mari je život složitější, ale zároveň i plnější. Naučila mě být silná, neřešit kraviny, žít rovně, čestně, neobcházet nepříjemnosti, bojovat, nehroutit se a hlavně se radovat z toho štěstí, že se máme, z každé maličkosti, co se nám povede,“ dodala s vděčností. 

Mahulena Bočanová si zavařila: Pánové jí posílají své chlouby!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5489754
28. 10. 2023 • 19:36

Jen skládaní uhlí na nádraží je dřina ? Ty seš ale ubožák.

Vendy O
25. 10. 2023 • 14:09

Dřinou? Skládala uhlí na nádraží?!

Vladislava Jílovcová
20. 10. 2023 • 20:30

Mám syna s Aspergerovým syndromem (druh autismu) a také rád chodí mezi lidi. Rád kreslí na ulici na lavičce, nebo někde u stolu v obchodním centru. Líbí se mi, když se lidé zastaví a obdivují jeho kresby. Každý autista je diametrálně jiný. Jsou i extravertní mezi nimi. Je to stejné, jako s běžnými lidmi. Co autík, to vlastní osobnost.

Jana Nováková
19. 10. 2023 • 22:21

Autismus má různě stupně.Márinka bude potřebovat stále celodenní péči.Mahulena je hodna obdivu,de facto obětovala svůj život dceři.Jenom ten otec se zachoval neotcovsky.

9876543
19. 10. 2023 • 20:04

Mahu jednou někde hovořila o Márince, že se ráda hezky obléká, zdobí, chce chodit mezi lidi, do společností.. Tak nevím autisté právě nemají rádi nové věci, a už vůbec ne nová prostředí a lidi v nich..Uvidíme jak se to vše bude s těmi dvěma odvíjet..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.