Bočanová nejen o choulostivých scénách: Jsem velice přizpůsobivá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Bočanová nejen o choulostivých scénách: Jsem velice přizpůsobivá

Krása podle Mahuleny Bočanové
Krása podle Mahuleny Bočanové (Ivan Mladenov/ Sain)

Už na podzim ji uvidíme ve zcela novém filmu Jak přežít svého muže, kde hraje kamarádku hlavní hrdinky v podání Jany Bernáškové (42). Právě s tou pojí Mahulenu Bočanovou (56) roky přátelství. A vztahy budou i hlavním tématem snímku.

Přátelství, ať už s mužem nebo ženou, je pro Mahulenu v životě hodně důležité. „Jsem velice přizpůsobivá a velice svérázná a specifická, takže je daleko složitější pro ty lidi pobrat mě než já je,“ vysvětlila s tím, že u kamarádských vztahů to však nejde bez upřímnosti.

Mahulena Bočanová poprvé o vztahu s podnikatelem: Poslal fotku a zamilovala se!

Video se připravuje ...

„Celoživotní zkušenost je, že i když to bolí, je lepší být upřímný než balamutit. Většinou je to na mně, že já říkám ty nepříjemné věci.“ Říkat věci na rovinu herečce také už mnohokrát pomohlo například při natáčení, kdy mělo dojít na intimní scény: „Vždycky se dokážu s režisérem nějak dohodnout, aby mi to nezpůsobilo trauma nebo aby mi nebylo nepříjemně. Dneska už můžu říct, že jsem těmi scénami prošla se ctí. Vždycky se dá najít cesta, aby byl účel splněn. A když už to opravdu někdo po mně chtěl, tak jsem to nedělala,“ zakončila Bočanová.

Lesk Speciál: Jak slaví Vánoce celebrity? Chaos u Žilkové, cestování u Kerndlové... A další?

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.