Bočanová (56) pomalu v poutech: POKUS O KRÁDEŽ? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bočanová (56) pomalu v poutech: POKUS O KRÁDEŽ?

Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová (archiv Blesku)

Chybělo málo a herečka Mahulena Bočanová (56) mohla mít pořádný trapas! V náladě skoro na infarkt, že jí někdo zcizil ze zadní sedačky psa, se dobývala do cizího auta! Naštěstí ale všechno dobře dopadlo.

V pátek ráno se Bočanová na sociální síti svěřila se situací, díky níž málem zkolabovala. Na parkovišti si chtěla odemknout auto, když se objevil problém... „Lezu do bílého Range Rowera, bipr logicky nefunguje, vztekám se a mám infarkt, že mi někdo ze zadní sedačky ukradl psa!“ popsala Mahulena hořkou chvilku.

Mahulena Bočanová poprvé o vztahu s podnikatelem: Poslal fotku a zamilovala se!

Video se připravuje ...

„V tom přichází pán: Co potřebujete, paní Bočanová?“ říká Mahulena. „No, chcípla mi baterka asi od klíčku,“ odvětila. „Né, Mahulenko, to je moje auto!“ reagoval muž. „Jo ahá, pardón. Já ten rozdíl vůbec nevidím,‘“ popsala herečka. Její auto stálo o pár metrů vedle.

Na závěr setkání jí ještě majitel onoho auta mile sdělil, že prý je její manžel šťastný muž. „Asi nečte bulvár,“ smála se dvakrát rozvedená herečka.

Radikální proměna Bočanové: 10 kilo i vlasy dole! A dcera jí zneužila mobil

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.