Bočanová pláče štěstím! Takové překvapení s Márinkou nečekaly | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bočanová pláče štěstím! Takové překvapení s Márinkou nečekaly

Domov Mahuleny Bočanové
Domov Mahuleny Bočanové  (facebook.cz)

Letošní vánoční svátky se holky sbalily a zmizely na tři týdny do tepla. Atypický dům, kde Mahulena Bočanová (56) s dcerou Marinou (31) bydlí, se mezitím (a tak trochu za jejich zády) měnil k nepoznání. 

Po příjezdu zůstala Mahu stát jako opařená. „Po dobu našich prázdnin jsem nechala vymalovat celý dům, dlouho jsem hledala někoho, komu mohu nechat klíče a zmizet, nezruinuje mě (můj dům je na vymalování fakt peklo) a po návratu jsem hodinu stála uprostřed domova a bulila radostí,“ vyprávěla Blesku. 

Mahulena Bočanová poprvé o vztahu s podnikatelem: Poslal fotku a zamilovala se!

Video se připravuje ...

Její přátelé se totiž obě holky rozhodli potěšit. „Kromě domluveného vymalování i totalní oprava VŠEHO, co se nám doma za 12 let rozbilo a nová podlaha jako dárek! Prý ať tý holce uděláme radost, nemá to jednoduchý! Bože, děkuju za lidi se srdcem, které nějak přitahuji a čím dál častěji mi přicházejí do života! Bylo mi štěstím na brek!“ nepřestávala básnit. 

„Pan Kunkela maloval, opravoval a Péťa debordelizovala, vyhazovala a dekorovala! Vrátila jsem se do ráje! Děkuju! Vy dva byste se tímto měli živit a byli byste miliardáři! Vše opraveno: šuplíky, zásuvky, žárovky, lišty, malby, obrazy, skla, poličky, kličky, okna, dveře, zámky, odpady, rez, krb… asi se picnu...“ 

Lesk Speciál: Jak slaví Vánoce celebrity? Chaos u Žilkové, cestování u Kerndlové... A další?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.