Bočanová září štěstím! Lásku tají několik měsíců | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Bočanová září štěstím! Lásku tají několik měsíců

Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová (Blesk:CNC / Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Herečka Mahulena Bočanová (55) dorazila na filmový festival v Karlových Varech s pánským doprovodem. Ukázalo se, že se dala znovu dohromady se svým expartnerem Petrem Hanákem.

Mahulena se na filmovém festivalu ve Varech ukázala po dlouhých 28 letech a pro jejího staronového přítele Petra to byla premiéra. K obnovení jejich vztahu se ale herečka příliš vyjadřovat nechtěla. „Mám-li být upřímná, život se mnou není jednoduchý. Je jenom pro silné povahy a divím se, že se mnou někdo chce žít. S Petrem jsme spolu už několik měsíců a nechci to moc rozebírat,“ pronesla Bočanová pro Deník Blesk.

Mahulena Bočanová na přehlídce Beaty Rajské

Video se připravuje ...

S Hanákem se dala poprvé dohromady v roce 2019. „Někde v rozhovoru jsem řekla, že by měl můj další chlap vypadat jako Mr. Propper, vysoký a holohlavý. Petr se to někde dozvěděl a poslal mi fotku s tím, že on je ten pravý. Hodně mě to pobavilo a začali jsme spolu chodit,“ svěřila se herečka se smíchem. V roce 2020 se ale s podnikatelem rozešla, protože byl dle jejích slov nespolehlivý. Teď se ale situace očividně změnila, protože oba dva vypadají velmi spokojeně.

Mahulena Bočanová si zavařila: Pánové jí posílají své chlouby!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.