Přiznání Nikol Leitgeb: Proč nechtěla do StarDance? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Přiznání Nikol Leitgeb: Proč nechtěla do StarDance?

Nikol Leitgeb odhalila: Proč jsem nechtěla do StarDance!
Nikol Leitgeb odhalila: Proč jsem nechtěla do StarDance! (Martin Hykl, archiv Blesku)

Pro řadu celebrit je nabídka na účinkování v taneční soutěži snem, který se jim nikdy nesplní. Influencerka Nikol Leitgeb (37) takové štěstí měla, účast v soutěži ale odmítla!

Světla reflektorů, krásné šaty, elegantní tanec a sobotní večery na obrazovkách České televize. Kdo ze slavných by o to nestál? Kupodivu například populární influencerka Nikol Leitgeb.

Influencerka Nikol Leitgeb: Proč se nikdy nesetkala s Martínkem, na kterého se vybralo 150 milionů korun

Video se připravuje ...

Když dostala od sledujících na Instagramu otázku, zda by ona nebo její manžel vzali nabídku tancovat ve StarDance, reagovala Leitgeb velmi jasně a stručně. „Už se stalo. Nevzala jsem,“ odpověděla, a potvrdila tím, že nabídku skutečně dostala! Nikol vyjmenovala hned celou řadu důvodů... „Zaprvé bych to nedala fyzicky,“ narážela na náročné tréninky.

„Zadruhé bych to nedala psychicky,“ začala vyjmenovávat další překážky bývalá herečka, která s hraním sekla, protože se necítila dobře během natáčení seriálu Vyprávěj, a je teď hlavně mámou. „Nedala bych bejt tak často bez dětí,“ přiznala Leitgeb, jejíž sociální sítě se točí do velké míry právě kolem jejích dětí Mathiase a Tobiase.

3v1 Pártlová, Štíbrová, Arichteva: Konec s natáčením!  

Video se připravuje ...

Poslední důvod je zcela pochopitelný. „Jsem jelito, ale to už asi víte,“ dodala sebekriticky. Možná to ale Nikol s nízkým sebehodnocením přehání. Na Instagramu zároveň zveřejnila video, kde tančí s dětmi před televizí. A jako jelito rozhodně nepůsobí!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.