Genzer pod palbou: Zastání u ex Finkové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Genzer pod palbou: Zastání u ex Finkové

S Genzerem žili 20 let.
S Genzerem žili 20 let. (Foto Aha! – Marek Pátek, Karel Kopáč, profimedia.cz)

Je to on, kdo má jako porotce StarDance svým hodnocením diváky hlavně pobavit. Herci Richardu Genzerovi (56) se to ale občas zvrtne a svými hláškami tančí na velmi tenkém veřejnoprávním ledě. Kritizovaného exmanžela se teď zastala i Linda Finková (55).

Jeho hlášek je plno každé StarDance. „Přišlo mi to jako elektromobil. Začátek dobrej, všechny předjedu a na konci už jedu devadesát, páč abych dojel,“ glosoval bavič třeba při hodnocení páru Ivana Chýlková (60) a Honza Tománek (52). Zemitě komentoval i rekvizitu Marka Adamczyka (35) a Lenky Nory Návorkové (32): „Divadelní představení skvělý, akorát jsem se na konci bál, že to dítě bude pořád brečet, bude chtít nakojit a dáte ho mně.“ Spíš než obdiv za svůj humor letos dostává pořádně naloženo.

Inkognito: Linda Finková prozradila intimnosti o Richardu Genzerovi!

Video se připravuje ...

„Je mi smutno z toho, že nejspíš většina českého národa jeho urážlivé výroky hodnotí jako vtipné,“ přidal se ke kritikům na sociálních sítích i prezident českého tanečního svazu Martin Dvořák (44). Pranýřovaného baviče se teď zastala dokonce i bývalá manželka.

„Na jeho humor jsem zvyklá a miluju ho. My jsme se doma pořád špičkovali a uráželi v uvozovkách. Házeli jsme jeden vtípek za druhým,“ vysvětlila Aha! Finková. „Já to miluju. S Richardem jsme pořád v kontaktu a v pohodě, to je důležitý,“ dodala hlasová lektorka, která Geňovy hlášky sleduje ze záznamu. „Občas stihnu sobotní přenos, ale spíš si to pouštím z archivu, když dopoledne žehlím a neučím,“ dodala. Kdo vypadne na konci 6. večera, sledujte dnes večer od 20.10 hod. v České televizi.

Richard Genzer už není bez práce! Ale co ženy?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.