Strach o Michala Davida (62): PROČ TAK PRUDCE ZHUBL? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Strach o Michala Davida (62): PROČ TAK PRUDCE ZHUBL?

Michal David
Michal David  (Blesk)

O patnáct kilo lehčí oslaví Michal David 14. července své 62. narozeniny, k nimž si nadělil koncerty, které měl odehrát k šedesátinám. Jeho prudké zhubnutí ve fanoušcích vyvolalo obavy, a dokonce i strach o něj!

Během dvou let prý populární zpěvák dost nabral a pak zase hubnul. „Tím, že byl covid a první rok se nic nedělalo, člověk zlenivěl. Přibral jsem skoro na metrák, měl jsem devětadevadesát kilo!“ přiznává zpěvák. „A tehdy jsem si řekl, že sto kilo přece nemůžu mít. Když jsem na váze viděl ty dvě devítky, to byl ten moment, kdy jsem si uvědomil, že tahle to nejde...“ pokyvuje David hlavou.

Jo-jo efekt

S hubnutím měl přitom předtím potíže. „Diety znám, ty mi nepomáhají, přišel by jo-jo efekt. Až mi kamarád poradil sestavit kalorické tabulky. To zafungovalo neuvěřitelně,“ prozrazuje Michal s tím, že se mu srovnal metabolismus. „Začal jsem jíst pravidelně, ale méně. Váha šla dolů, pak se to zpomalilo, ale jsem spokojený. Na pódiu je to znát. Člověk se cítí líp, nezadýchá se,“ pochvaluje si zpěvák, jehož váha se teď pohybuje okolo 85 kil.

Michal David, jak ho neznáte. Poprvé jako herec a hned v několika rolích

Video se připravuje ...

Od Prahy po Bratislavu

Koncertů má ale mnohem více. „Už 21. dubna jsem v rámci Britterm tour 2021 v Pardubicích a 7. května v Českých Budějovicích. Pak mě čekají koncerty na Slovensku – 21. června Bratislava a pak v Trenčíně, kde budu dělat předskokana DJ Bobovi. A v Olomouci mě ještě čeká koncert se Sandrou,“ dodává spokojený král diskoték.

Michal David po dvou letech oslaví 60: Konečně jsem zase v kondici! Zhubnul 15 kilo!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
16. 4. 2022 • 12:56

mejlíku máte pravdu, dnes hudba se hudbou jen nazývá. Melou pořád jednu větu dokola a nic, hlavně to tetování předvádí.

zvonik54
15. 4. 2022 • 08:07

Jen aby to nefungovalo jak se říkalo za války: ,,Z tlustejch jsou hubený a z hubenejch studený". Ten válecnej stav tady máme díky Ukrajině. Budeme se jmenovat Česko-Ukrajinská republika. Tedy ve zkratce místo ,,ČR" to bude ,,ČUR". Jak si budeme říkat, to nechám na vás všech.

axana
14. 4. 2022 • 12:34

Neskutečně trapný článek s ještě trapnějším nadpisem. Jako že každej kdo zhubne tak skončí pod kytkami??! M. Davidovi držím palce ať si váhu udrží. Je takovej malej a kulatý obličej holt i kila přidává.

miroslava13
14. 4. 2022 • 11:30

takový tajuplný titu­lek.­....­.trap­nééé­éééé­éé

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.