David trne hrůzou! Milionový majetek v ohrožení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

David trne hrůzou! Milionový majetek v ohrožení

Michal David
Michal David (Alexandr Malachovsky / Paparazzi)

Jednašedesátiletý hitmaker se právě chystal odletět na Kanárské ostrovy, kde chtěl pracovat na nové desce. Výbuch tamější sopky ovšem zhatil jeho plány a zpěvák se navíc bojí o svůj dům, který v této oblasti vlastní.

„Doufal jsem, že to udělám právě na Kanárech, i když nevím, jestli tam poletíme kvůli té soptící sopce. Ona sice soptí na ostrově La Palma, což je nějakých 300 kilometrů, ale přece jen nevíme, co ta láva udělá, když půjde do moře. Takže čekáme, co nám řeknou seizmologové," přiznal obavy o svůj dům na Tenerife Michal David webu Super.cz. 

David pomáhá teenage kapele Mango. Co jim poradil do začátku kariéry?

Video se připravuje ...

Michal David na narozeninách Františka Janečka: Vděčím mu za svoji kariéru!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
leros
1. 10. 2021 • 06:47

blamal, to zdejším koblihám nevysvětlíš, je to marný, je to marný, je to marný...

blamal
1. 10. 2021 • 06:25

Kdybych na to mel zaludek a nakrad bych si na dotacich, na ktere nemam narok, okradl bych spolecnika ve Svycarsku, se kterym jsem zacinal podnikat, neplatil bych dane a delal danove uniky, tak bych plat ze statniho bez problemu a pravidelne daval komukoli.

blamal
1. 10. 2021 • 06:20

Prokristapana, prestante tady vyzdvihovat jako Buresuv klad neco, co je urceno zakonem. Pri soubehu funkce vladni a poslanecke ma dotycny sberac funkci narok jen na jeden plat. Je logicke, ze plat predsedy vlady ci ministra je vyssi nez plat poslance, takze si nechavaji ten z ministerstva nebo uradu vlady.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.