David si musí půjčovat u kamarádů! Může zato manželka Marcela | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

David si musí půjčovat u přátel! Může zato manželka Marcela

Michal David s manželkou
Michal David s manželkou (profimedia.cz)

Zpěvák Michal David (61) je romantik, jak se patří. Kromě toho, že se svou ženou slaví svátek zamilovaných, ji i přes ta léta nezapomíná překvapovat. A udělá proto vskutku všechno - byť by si měl půjčit peníze. 

Manželka Michala Davida Marcela má samozřejmě přístup ke společným financím. A jakékoli vyšší sumy, které z účtu odtečou, velmi dobře vypozoruje. „Má žena se stará o finance, a tak si nikdy nemůžu vybrat peníze na dárky. Půjčuji si tedy u kamarádů, abych ji mohl překvapit,“ sdělil Michal David v pořadu Showtime. A jelikož má Marcela 14. února i narozeniny, hodnota dárečku se násobí.

Michal David na premiéře filmu Karel: Raději si připravil kapesník!

Video se připravuje ...

Ačkoli jsou manželé Davidovi spolu už 38 let, rozhodně se nedá mluvit o tom, že mají manželství, které funguje na setrvačník. „Vycítil jsem, že je to ta pravá. Nemám na to recept. Lidé musí mít štěstí. Nehádáme se a doplňujeme se. Myslím, že se naše duše setkaly už v minulých životech, a proto si tak rozumíme,“ má jasno David. 

Zpěvák kultovních hitů se co nevidět vrátí na pódia! Už na Apríla startuje jeho několikrát odkládané turné a dva velkolepé koncerty ve vysočanské O2 areně.

Michal David na narozeninách Františka Janečka: Vděčím mu za svoji kariéru!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
11. 2. 2022 • 14:07

Tak to má být ! Až dokud to pan Bůh nerozdělí.Pekne vychovaný chlapak od jeptišek v Italii

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.