Lionel Richie na svatbě krásné dcery Sofie: Celou noc už nevydržím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lionel Richie na svatbě krásné dcery Sofie: Celou noc už nevydržím!

Svatba dcery Lionela Richieho
Svatba dcery Lionela Richieho (profimedia.cz)

Slavný zpěvák Lionel Richie (73) pustil o víkendu svému kontu, na němž se mu má vyhřívat kolem 200 milionů dolarů, pořádně žilou. To když vdával nejmladší ze svých tří dětí, krásnou dceru Sofii (24).

Vystrojil jí přenádhernou svatbu na francouzské Riviéře, v načančaném hotelu du Cap-Eden-Roc v Antibes, který bývá každoročně základnou největších hollywoodských hvězd během filmového festivalu v nedalekém Cannes (začíná už za 3 týdny!). Konečně, zeťák Elliott taky není žádný chuďas, ale syn vládce hudebního vydavatelství Universal Music Group CEO Luciana Grainge, a tak se v duchu Lionelova už 40 let starého hitu (All Night Long) pařilo několik nocí.

„Když jsem tu písničku napsal, tak jsem to opravdu mohl se ženou dělat celou noc. Ale dneska se mé All Night Long zkrátilo na divokých patnáct minut,“ vtipkoval Lionel před pár dny v televizní show. „Patnáct minut? To je dlouho, kámo,“ poplácala ho po pleci vedle sedící zpěvačka Katy Perry (38), čímž jistě nepotěšila snoubence Orlanda Blooma (46)...

Pompézní a extravagantní veselka Paris Hilton

Video se připravuje ...

Slavná švagrová Cameron Diazová

Na nákladné svatební merendě byla i řada hvězdných hostů, např. Paris Hiltonová (42), která je dlouholetou rodinnou přítelkyní. A herečka Cameron Diazová (50) do ní dokonce patří! Je švagrovou nevěstiny sestry Nicole, jinými slovy její muž Benji Madden (44) a Nicolin choť Joel Madden (44), jsou bratři, dokonce dvojčata!



Přečtěte si
Mirka Nová
23. 12. 2023 • 19:16

Nedivím se, že Lionel Richie už přiznal, že nevydrží celou noc ve svém věku. Mně se nedávno vdávala moje dcera, přičemž nejvíce jsem si užívala přípravy na svatbu. S přípravou nám velice pomohl svatební salón, který jsem našla na internetových stránkách http://www.pujcovna-renata.cz/svatebni-salon/. Pořídili jsme tam svatební šaty i šaty pro všechny družičky. Celá svatba byla nádherná a moje dcera je v manželství opravdu spokojená.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.