Mareš skoro zmrzačil ženu! Čím ji odškodnil? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Mareš skoro zmrzačil ženu! Čím ji odškodnil?

Leoš Mareš
Leoš Mareš (Foto: M. Hykl, P. Machan)

Ačkoli je dnes stále v plné síle a pořádá jednu hvězdnou show za druhou, v minulosti byl moderátor a producent Leoš Mareš (46) o něco větší číslo. O tom se ostatně přesvědčila i jedna z fanynek, která kvůli Leošovi skončila v péči lékařů!

Byl to vždycky showman! Jenomže někdy té jeho energie bylo tolik, až z toho šly Leošovy fanynky skutečně k zemi. Na jednu příhodu během koncertu zavzpomínala na Instagramu moderátorova sledující, kterou Leoš svým elánem dopravil do nemocnice.

Lukáš (21) se díky Sanitce splněných přání setkal s oblíbenými celebritami

Video se připravuje ...

„Leoši, a pamatujete si, jak jste na mě skočil v Lucerně ČB z pódia? Všichni uhnuli, jen já ne. Skončila jsem pak několik týdnů s krunýřem na krku. Je to cca 15 let zpátky,“ napsala Marešovi fanynka.

Ten to samozřejmě nemohl nechat jen tak. Jednak zpytoval svědomí, jednak se snažil i po tolika letech chybu napravit opravdu štědrým gestem. „Ježíš, tak to se moc omlouvám. To vůbec nevím. Přijala byste, prosím, jako odškodnění vstupenky na koncert po 15 letech? První turné totiž má hned dvě zastávky v ČB. Sice je to tentokrát v Metropolu, ale zase si můžete hačnout. A nebojte se… Od té doby, co jsem si jednou při obdobném pokusu zlomil sanici o pánovo rameno, už mezi lidi neskáču,“ zareagoval vtipně a pohotově Leoš Mareš. S odškodným nemohla být sledující spokojenější. „Tak tohle jsem nečekala! Omluva se přijímá,“ dodala s nadšením fanynka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.