Mareš poprvé v životě pracuje: Do noci v kanceláři, smutní si | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Mareš poprvé v životě pracuje: Do noci v kanceláři, smutní si

Leoš Mareš
Leoš Mareš (Foto Instagram)

Moderátor a producent Leoš Mareš (47) bral svou profesi vždycky spíš jako zábavu. Teď si toho ale na svá bedra naložil tolik, že musí denně dojíždět do kanceláře. Okusil tak každodenní život obyčejných lidí a přiznal, že se mu to vůbec nelíbí.

Poprvé za život mám kancelář, teď od září, mám tam tým sedmi lidí a já tam chodím do práce. Jsem tam třeba do půl desátý do večera a každý den. I když je to normální pro lidi, tak pro mě to normální nebylo," svěřil se Leoš v podcastu Insider. Nejvíce času mu pochopitelně zabírá příprava akcí, které nasliboval. Zprodukoval show v O2 aréně například Daře Rolins, Štěpánu Kozubovi či Kapitánu Demovi. Momentálně chystá životní koncert například pro Moniku Bagárovou na počest jejích 30. narozenin.

eMobilita s Leošem Marešem od A do Z

Video se připravuje ...

I když ho práce producenta baví, uznal, že na takové tempo není zvyklý. „Tohle dělat v takové míře už nechci, já jsem si nakládal víc a víc a teď chci vše dokončit. V novém roce si to chci víc vybírat a mít to víc na pohodu, jako zábavu, protože dělat masovou hromadu těch akcí, to je full time job, nebo dokonce double full time job," vysvětlil Leoš, který chce volný čas trávit především se svou rodinou.

Lukáš (21) se díky Sanitce splněných přání setkal s oblíbenými celebritami

Video se připravuje ...



Přečtěte si
draurora00
14. 1. 2024 • 17:35

Idiotský titulek. Ač Leoš Mareš není zrovna můj šálek kávy, tak se ho musím zastat - pracoval vždy! A jen pro dementy platí práce = chodit někam, kancl nebo fabrika 🙃

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.