Osudová chyba Mareše: Život ohrožující neštěstí, byly tam i holky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Osudová chyba Mareše: Život ohrožující neštěstí, byly tam i holky

Leoš Mareš a Monika v Las Vegas
Leoš Mareš a Monika v Las Vegas (Instagram)

O vysoké profesionalitě jednoho z nejlépe placených moderátorů Česka nikdo nepochybuje. Leoš Mareš (47) si ale přesto sáhne do svědomí, kdykoli dojde na bilanci jeho osudových pracovních přešlapů. Po jednom z nich šlo doslova o holý život. 

„Tehdy jsme rozdávali lístky a je zajímavé, že si na to vždy vzpomenu, když to někdo zmíní, a to byla taková neprofesionalita, která hraničila s ohrožením společnosti, a pro mě je to takové memento, že jsem to od té doby neudělal a chráním sebe i ostatní,” bičuje dodnes sám sebe Mareš, který byl hostem Lucie Výborné na ČT2.

Celebrity na síti: Leoš Mareš má nový klip

Video se připravuje ...

„Dav se chová úplně nesmyslně a skoro by sebe sám zahubil a nedochází mu to. Rozdávali jsme lístky na Men in black, byli jsme tenkrát na Václavku a tam byl dav, já jsem tenkrát vzal ty lístky, kterých bylo dvacet... Vzal jsem je a řekl jsem: ‘Tři, dva, jedna,’ a jak jsem je tak vyhecoval, tak to bylo opravdu něco. Já jsem utekl do nejbližšího obchodu se schovat a lidi po sobě lezli a trhali si oblečení, kabelky, šlapali po sobě,” popsal zkázu, kterou sám způsobil.

Nejhorší na celém faktu bylo, že se o lístky servali mladí i starší, kluci s holkama. Nakonec vyvázli všichni naštěstí bez nutného zásahu lékaře, ovšem šlo o perné minuty, které mohly mít katastrofický konec. 

Leoš Mareš společně s obchodní galerií Mall.cz plnil zákazníkům vánoční přání



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.