Heidi Janků rudá vzteky: Tohle už Mareš přepískl | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Heidi Janků rudá vzteky: Tohle už Mareš přepískl

Heidi Janků
Heidi Janků (profimedia.cz)

Moderátor Leoš Mareš (47) propadl kouzlu Instagramu a se svými fanoušky sdílí snad úplně všechno. Nedělá mu problém odhalovat své soukromí, ale neuvědomuje si, že ne všichni jeho kolegové to mají nastavené stejně. Když například před časem  zveřejnil na svém profilu video se zpěvačkou Heidi Janků (61), pořádně ji tím naštval.

„Asi před rokem jsem zpívala na baru a byl tam Leoš Mareš, který mě natočil a video zveřejnil na sociální síti předtím, než ráno šel do rádia. Bylo to dost nepříjemné. Musím říct, že jsem se ráno strašně styděla. Nebyla jsem opilá, ale vyskočila jsem na bar a zpívala svoji písničku Když se načančám,“ řekla Janků pro časopis Sedmička.

Rozmrzelá Heidi Janků: Proč ji nechtějí hrát rádia?

Video se připravuje ...

Zpěvačka byla na Leoše zpočátku pěkně naštvaná. „Nezeptal se mě. Viděla jsem to až ráno, když jsem se probudila. Ten den jsem vůbec nevyšla z domu,“ dodala rozhořčeně. Když se ale Heidi začetla do komentářů pod videem, vztek ji přešel. Reakce lidí zpěvačku totiž mile překvapily. „Všichni psali, že je super, že si užívám života. Nejdřív jsem chtěla Leošovi volat, aby to stáhnul, ale nakonec jsem to neudělala a asi za tři dny jsem k tomu napsala komentář, že se stávají i horší věci. Když se na to podívám zpětně, udělal mi vlastně docela hezkou reklamu,“ uzavřela své povídání Janků.

Heidi Janků: Proč nemám chlapa? A trable s kapelou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
16. 2. 2024 • 22:03

To byla rodina Věry Špinarové - Pavlíka! Nikoho nesoudím, ona se biblí asi neřídila!

Jaroslav Vašíček
16. 2. 2024 • 02:14

Chudáčku "samosoudce",jak to,že tě ještě neudělali předsedou nějakého senátu?

Jaroslav Vašíček
15. 2. 2024 • 17:53

Můžete říci co to bylo za "rodinu s malým dítětem? Pokud vím,tak je Heidi sama.Ello,nesuďte a nebudete souzena! To,je biblický výrok,ale stále platný!

Jaroslav Vašíček
15. 2. 2024 • 17:45

Źe by u nás vymizela slušnost? Ono jí stejně nikdy moc nebylo!

zcerka
14. 2. 2024 • 19:26

Tak proč to dělá když se pak stydí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.