Potlučená zpěvačka Heidi Janků (60): ZRANĚNÍ PO PÁDU Z JEVIŠTĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Potlučená zpěvačka Heidi Janků (60): ZRANĚNÍ PO PÁDU Z JEVIŠTĚ!

Heidi dál hraje divadlo a zpívá.
Heidi dál hraje divadlo a zpívá. (Foto Aha! – David Kundrát, archiv H. Janků)

Ach, ty nohy! Heidi Janků (61) opět padala a její krásné dolní končetiny jsou samá rána. Pokolikáté už? „Už to ani nepočítám. Já padám vlastně pořád,“ řekla trpce deníku Aha! sama zpěvačka.

Jsou to prý nepracovní, ale i pracovní úrazy. Tentokrát šlo o odchod do zákulisí, když Heidi dohrála v Novém Městě pod Smrkem poslední scénu zájezdové komedie Kšanda.

Zasáhl kolega

„Představení bylo u konce, já odcházím z jeviště do zákulisí a prostě jsem zapomněla, že se ze stupínku točí schody doleva a vyšlápla si rovně. A tam jsem hupsla do díry,“ popsala zpěvačka, jak došlo k jejímu zranění. „Zřítila jsem se z jeviště rovnou do portálu!“ upřesnila Heidi. Má pohmožděná kolena, nárty a krutě ji bolí rameno. „No mohlo to dopadnout ještě hůř, ale naštěstí ke mně hned přiskočil jeden kolega a trochu mě zachránil,“ děkovala Janků.

Heidi Janků: Proč nemám chlapa? A trable s kapelou!

Video se připravuje ...

Doktora odmítla

K doktorovi kupodivu nešla. „Ani náhodou! Padám pořád, mohla bych se do ordinace nastěhovat. Ne vážně, bolí to jak čert, ale zvládla jsem se ošetřit sama,“ svěřila Aha! zpěvačka. Dokonce si ani nenaordinovala domácí klid. „Kdepak! Hraju Kšandy dál a chodím i na procházky s Edou. Musím,“ řekla Heidi, která s sebou na zájezdovky vozí i svého knírače Edu. „Je to můj miláček,“ zdůraznila potlučená panička.

Magnet na úrazy

Není to její první úraz. V roce 2017 skočila na koncertě na odposlechovou bednu a zlomila si záprstní kůstku. Na soustředění Muže roku 2021 zase udělala krok do neznáma a spadla z pódia. Kapela hrála dál a potlučená Heidi dozpívala písničku na trávníku. Rok 2021 byl pro ni vůbec smolný – v lednu uklouzla při přecházení zasněžené silnice a zlomila si ruku v zápěstí. „Asi bych se měla nějak výhodně úrazově pojistit, ale bojím se, že mi už žádná pojišťovna dobrou pojistku nedá,“ směje se.

Rozmrzelá Heidi Janků: Proč ji nechtějí hrát rádia?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.