Zvrat ve zdravotním stavu Kozuba: Záchranka i Mareš v akci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Zvrat ve zdravotním stavu Kozuba: Záchranka i Mareš v akci

Štěpán Kozub si postěžoval, že jeho tělo řeklo na Nový rok stop.
Štěpán Kozub si postěžoval, že jeho tělo řeklo na Nový rok stop. (Instagram, Profimedia.cz, Divadlo Mír/J. Lipovský A)

Ohlášení delší pauzy herce a komika Štěpána Kozuba (27) kvůli vážné nemoci bylo pro mnohé překvapením. Nikdo totiž netušil, že se i v tomto poměrně nízkém věku potýká se zdravotními komplikacemi. Nyní jeho fanouškům však svitla naděje, že se brzy vrátí... Že by potíže odezněly?

Chvíli se spekulovalo, že se Kozub pod tlakem práce i nepříznivé situace v rodině psychicky zhroutil, až posléze se ukázalo, že jej zradilo srdce. O vážnosti situace vypovídal i nutný výjezd sanitky a následná lékařská péče.

Prostor X: Rozhovor se Štěpánem Kozubem

Video se připravuje ...

„Mám těžký zánět průdušek se silným astmatem, které mám již vrozené. A hned prvního ledna, na Nový rok, jsem kolem půlnoci dostal těžký astmatický záchvat,“ vysvětlil Kozub Blesku. „Když přijela záchranka, dostal jsem léky a jsem pod dozorem plicního lékaře,“ doplnil posléze. Kromě léků jej měl vyléčit i klid na lůžku. Na tom ale Kozub dlouho nevydržel. 

Včera se totiž objevil ve videu Leoše Mareše, kterého navštívil v kadeřnickém salonu, a na umření rozhodně nevypadal. Naopak! Byl samý žertík a jako bonus přiložil i ruku k dílu a Mareše ostříhal mašinkou. Jeho příznivci jsou nadšení, že se mu již daří podstatně lépe, a očekávají jeho brzký návrat na scénu!

Štěpán Kozub: Dovolenou jsem si naordinoval!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Zasepsal
12. 1. 2024 • 14:49

Je to ta samá situace, jako u Mistra Vladimíra Menšíka, na němž nezasvěceným do posledních několika málo let Jeho života, nebylo při Jeho vystupování znát, že se vyrovnává s velice těžkou, vyčerpávající chorobou ...
O Štěpánu Kozubovi se říká, že je druhým Vladimírem Menšíkem ... je mně moc líto a ještě více Štěpánovi nepřeji, že se vším všudy ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.