Marešová jako Pretty Woman! Leoš se plácl přes kapsu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Marešová jako Pretty Woman! Leoš se plácl přes kapsu

Leoš Mareš svou ženu Moniku rozmazluje
Leoš Mareš svou ženu Moniku rozmazluje (profimedia.cz)

Moderátor Leoš Mareš (47) si svou manželku Moniku (42) umí hýčkat! Svou lásku pozval do jednoho z nejluxusnějších horských středisek na světě, do savojského Courchevelu ve francouzských Alpách. Tam s ní vyrazil na nákupy do exkluzivních butiků a dal své lásce neomezený rozpočet na útratu. Zkrátka sen každé ženy.

Manželé se netají tím, že si rádi užívají luxusu. Do Courchevelu se dopravili vrtulníkem z Ženevy a Mareš si tam dokonce nechal zvlášť dopravit i svého Rolls-Royce, což znamená, že se tam očividně plánují zdržet. Leoš si vytyčil jasný cíl – chtěl, aby se jeho žena cítila jako Vivien z Pretty Woman. Což se mu dle videí, které sdílel na svém Instagramu, povedlo.

Leoš Mareš Svalnatec 2018

Video se připravuje ...

O Moniku se staralo několik prodavačů, mohla si koupit, co jen chtěla a nemusela se přitom dívat na cenovku. „Já byla tak hodná holčička," pronesla Marešová na jednom z Leošových videí. Na pohádkový výlet vyrazili tentokrát jen ve dvou, roční dcerku nechali na hlídání babičce. Krásná brunetka se ani po porodu nemusela  vzdávat života, na který byla zvyklá. Často cestuje jak s manželem, tak i sama s kamarádkami. Někteří její sledující tento přístup k mateřství odsuzují, pro jiné maminky je Marešová naopak inspirací.

Lukáš (21) se díky Sanitce splněných přání setkal s oblíbenými celebritami

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jima
2. 1. 2024 • 18:39

A nzapomenou, hned se se vsim vychloubat. Toto chorobne vychloubani se nazyva "Histrionska porucha".

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.