Tohle nikdo nečekal: Konec Lambory v seriálu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tohle nikdo nečekal: Konec Lambory v seriálu!

Marek Lambora
Marek Lambora (David Kundrát, film Anděl Páně)

Místo Marka Lambory (28) si na vrahy posvítí Vojta Vodochodský (30). Kapitána Karase nahradí v seriálu Specialisté kapitán Hájek z Národní centrály proti terorismu, extremismu a kybernetické kriminalitě. „Kolegové mě přijali pěkně a atmosféra je báječná,“ pochvaluje si Vojta Vodochodský.

Zato Marek Lambora prožíval při odchodu ze seriálu mírnou nostalgii. Dostal dort, kytku a všichni se s ním dojemně rozloučili. „Šíleně mě to bavilo a rád jsem si zase někde zaběhal s pistolí u pasu nebo v ruce, protože to mám rád. Jako kluk jsem si hrál na vojáky, takže jsem si to i teď užil,“ popsal Lambora svůj rok a půl na place. Z mordparty majora Strouhala (M. Dejdar) odchází, když bvěhem práce v utajení zjistí, jak moc mu schází adrenalin spojený s podobným stylem života.

Bojoval s pákou

Vojtěch byl dosud »doma« na obrazovce v seriálu Zlatá labuť, ve Specialistech nastoupil do rozjetého vlaku. „Moc se mi líbí spontánnost a bezprostřednost mojí postavy. Čemu ale osobně vůbec nerozumím, jsou auta,“ postěžoval si Vodochodský. „Jako kapitán Petr Hájek mám totiž sportovní auto v manuálu a já v civilu řídím auto s automatickou převodovkou. Takže jsem při natáčení místy zažil za volantem horké chvilky,“ popsal se smíchem. „Snad jsem se aklimatizoval rychle,“ věří herec, který nastoupil do seriálu, jež diváci milují již sedm let. Aby ho mezi sebe vzali kolegové kriminalisté, musí si to tvrdě odpracovat. Uvidíte, jak se mu povede...

Specialisté: Jak to Evě Leimbergerové sluší na skejtu?

Video se připravuje ...

Ve dvou dílech spolu

Kapitáni Matěj Karas (Marek Lambora) a Petr Hájek (Vojtěch Vodochodský) se ještě jako kolegové z různých oddělení potkají v propojených epizodách V utajení 1 a 2, jež TV Nova odvysílá v pondělí večer 25. března a 1. dubna. V epizodě Pro Lídu (8. dubna) pak mezi Specialisty naplno naskočí nová posila v podobě kapitána Hájka.

Radost babičky

Z přesunu Petra ke Specialistům je nadšená jeho svérázná babička – Regina Rázlová. Milovnice detektivek se nemůže dočkat, až jí vnuk bude podrobně popisovat veškeré případy, s nimiž se v novém působišti potká.

Hvězda Specialistů Martin Dejdar: V nových dílech přijdou zajímavé zvraty!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dama
14. 3. 2024 • 10:19

Stejně nejvíc se mi líbil v seriálu Jakub Štáfek...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.