V Ulici jí dávají zabrat: Rybová jako oběť domácího násilí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

V Ulici jí dávají zabrat: Rybová jako oběť domácího násilí

Rybová chce od Fridricha odejít.
Rybová chce od Fridricha odejít. (Foto TV Nova)

Jaro vypukne v seriálové Ulici pěkně zostra. Linda Rybová (46) se ocitne v pasti bývalého manžela v podání Vasila Fridricha (45) a začne kolotoč manipulace a násilí za zavřenými dveřmi! A to není jediné napětí, které si televize připravila...

Vyléčená alkoholička Blanka v podání Rybové má za sebou turbulentní rok, ve kterém vyřešila svou závislost a vrátila se k bývalému manželu Luďkovi, kterého hraje Fridrich. Tím ale vyvstanou další problémy.

Bezvýchodná situace

Šikovný manipulátor ví, jak na svou partnerku, jež mu odpustila, že odešel za jinou ženou a zase škemral o návrat. Nechala se přesvědčit, že se změnil, a zahodila tak svůj vztah s Evženem (Martinem Fingerem). Postupně si ale začne Blanka uvědomovat, že její láskou je právě Evžen, a to rozpoutá v jejím manželovi vztek. „Co Luděk předvedl v předchozích sezonách, se v letošní jarní sezoně zúročí. Rozhodně ten vývoj nemůžeme popsat jako pro Luďka příznivý,“ řekl Vasil Fridrich o své postavě, která se dopustí i násilného chování.

Lidské osudy

„To, co hrajeme, bohužel nejsou situace, které by se ve společnosti nestávaly. Ulice zpracovává fenomény, které se skutečně objevují. Někdo je prožívá a my o nich hrajeme. Tím se snažíme na ně poukázat,“ dodal Fridrich. Seriál se už delší dobu zabývá příběhy, které může prožít každý smrtelník, a snaží se ukázat, jak se na první pohled z bezvýchodné situace dostat ven. Zvládne Blanka ustát manželovo běsnění bez kapky alkoholu? A jaké další osudy čekají ostatní obyvatele Ulice? To vše můžete sledovat každý všední den od 18.25 hod. na Nově.



Přečtěte si
Eva Korotvičková
11. 2. 2022 • 23:44

Jako herečka je skvělá,naprosto věrohodná

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.