Strach o Rybovou z Ulice! Démon alkohol útočí i v soukromí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Strach o Rybovou z Ulice! Démon alkohol útočí i v soukromí

David Prachař se svou manželkou Lindou Rybovou
David Prachař se svou manželkou Lindou Rybovou (archiv Blesku)

O herečku má v poslední době obavu i její okolí! Roli alkoholičky Blanky v seriálu Ulice sehrává totiž tak autenticky, že si mnozí začínají myslet, že snad s pitím musí mít trable i v osobním životě!

Podle webu Expres.cz Linda Rybová (45) dokazuje, že se i v nekonečném seriálu, na který je občas nahlíženo skrz prsty, dá předvést mistrovské herecké umění! Z nemastné neslané zubařky se najednou stala postava, kterou diváci v Ulici hltají! Scény, které pro manželku Davida Prachaře tvůrci připravili - jak si schovává alkohol, je neustále pod vlivem, její rodina je z ní zoufalá zatímco ona se opilá potácí ulicemi, aby si někde sehnala lahev; jsou inspirovány skutečným příběhem ženy, která těžce propadla závislosti, uvádí k roli Rybové citovaný web.A herečka se jich zhostila na jedničku.

Může být alkohol někdy prospěšný? Podívejte se na video:

Alkohol nejen v Ulici

„Hraje to tak věrohodně, že si ji prý její rodina začala potají hlídat, zda i v reálu s pitím nemá problémy,“ prozradil zdroj z natáčení Ulice pro Expres.cz. Linda Rybová ale problémy s alkoholem odmítá. „Mně stačí jedna sklenka, moc nepiju. Nemám na to ani čas,“ smála se  pro TV Nova. Její realita je naštěstí od seriálu na hony vzdálená!

Linda Rybová: Snažím se oblékat nenápadně! A proč nikdy nepůjde do Tváře?

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.