Nervy Davida Prachaře: Bojí se, že přijde o Rybovou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nervy Davida Prachaře: Bojí se, že přijde o Rybovou?

David Prachař se svou manželkou Lindou Rybovou
David Prachař se svou manželkou Lindou Rybovou (archiv Blesku)

Manžele Lindu Rybovou (44) a Davida Prachaře (61) od sebe dělí téměř jedna generace. Když spolu začínali, věkový rozdíl nijak citelný nebyl. Jenže po několika letech společné cesty to zřejmě, jak uvádí časopis Pestrý svět, začíná být trochu jinak.

Dle uvedeného titulu si prý zejména Prachař uvědomuje blížící se stáří a to, že je jeho manželka je přece jen o proti němu ještě v docela jiné kondici. Z toho důvodu má údajně i důsledně dbát na svoji linii, aby Lindě nejen tolik nestárnul, ale také netloustl. „Mám krásnou štíhlou ženu, která by se mi posmívala, kdybych ztloustl,“ měl prý dle Pestrého světa prohlásit.

Občas se ale dle interpretace Pestrého světa dovede „vybláznit“ i sám. Nedávno se prý lekl, že má Alzheimerovu chorobu. „Dokonce trpím jakousi ztrátou paměti, kdy si třeba po měsíci nevzpomenu na konkrétní obsah, ale spíš jen na atmosféru knížky. A když už mě to vyděsí, jestli snad nemám Alzheimera, musím si knihu vzít do ruky a prolistovat – to se pak znovu velmi rychle zorientuju,“ měl říci o sobě Prachař, kterého nástup šedesátky, jak se zdá, trochu zaskočil. 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.