Těžkosti Lindy Rybové: DÁL SE TOPÍ V ALKOHOLU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Těžkosti Lindy Rybové: DÁL SE TOPÍ V ALKOHOLU!

Herci Linda Rybová a David Prachař
Herci Linda Rybová a David Prachař (Blesk:Pavel Machan a Michal Protivanský - Czech News Center a.s.)

Skleničky s alkoholem do sebe bude klopit čím dal častěji a bude se potácet před kamerou zdánlivě opilá. Herečka Linda Rybová (45) alias Blanka v Ulici se ani v novém roce nezbaví role ženy, která propadla alkoholu.

Není to pro ni vůbec jednoduché. „Hraje se to velmi těžce, ale je dobře, že tvůrci chtějí poukázat na tuto otázku, která je stále velké tabu,“ nechala se slyšet herečka, která si nepolepší ani v nových dílech. V civilu se na dno sklenky moc často nedívá, protože při výchově tří dětí na to prý ani nemá čas. Ve své roli je ale dost věrohodná. „Je to téma ženského alkoholismu, které rozvíjíme delší dobu. Podle mě to Linda hraje výborně, a proto ji, prosím, v obchodě nezastavujte, aby už ten alkohol nepila. Linda Rybová není Blanka Voláková,” varuje fanoušky kreativní producentka Silvie Klasová.

V jakém množství je alkohol prospěšný?

Podle informací Aha! se na obrazovce bude Rybová totiž do problémů s alkoholem víc a víc nořit. Pacient, kterého ošetřila před Vánocemi, se projeví jako velmi zlý člověk. Vrátí se k ní do ordinace a způsobí jí velké problémy, které bude řešit nadměrným pitím. Opět. To ještě podpoří přístup bývalého manžela Luďka (Vasil Fridrich, 44) – místo aby jí pomohl, zavírá před jejími problémy oči a místy ji v nápadu, že sáhne po lahvi, ještě podporuje.

Do seriálu Ulice dnes vstupuje Linda Rybová. Čeká ji rozvod a napravování rodinných křivd!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
adinaha
31. 1. 2021 • 12:34

Je nutný takovýto titulek? Ne každý sleduje Ulici. Určitě to není příjemné dětem, když si ho o mamince přečtou, nebo se jich spolužáci ptají, jestli jejich máma je alkoholička.

-bello-
4. 1. 2021 • 19:58

Co mají dělat lidi, který jakživo " Ulici " neviděli a vidět ji nechtějí a tady se předkládá něco z děje seriálu jako pikantnost ze života VIP šoubýzu. .
To nejde dohromady.Postava z nějakého filmu atd. není bulvár a popisování děje taky ne .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.