Dcera slavného fotbalisty Kateřina Ujfaluši (16): SEBEPOŠKOZOVÁNÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dcera slavného fotbalisty Kateřina Ujfaluši (16): SEBEPOŠKOZOVÁNÍ!

Studentka Žofie, v podání dcery Tomáše Ujfalušiho Kateřiny, se v seriálu Ulice sebepoškozuje.
Studentka Žofie, v podání dcery Tomáše Ujfalušiho Kateřiny, se v seriálu Ulice sebepoškozuje. (TV Nova)

Rodiče ji dohnali k zoufalému činu, který je akorát tak cestou do pekla! Dcera slavného fotbalisty Tomáše Ujfalušiho (44) se sebepoškozuje. Naštěstí se to odehrává jen v rámci nekonečného seriálu Ulice, v němž Kateřina (16) ztvárňuje postavu Žofky.

Ta si již delší dobu prochází peklem kvůli rozchodu rodičů a odstěhování jejího táty, kterého hraje Tomáš Petřík (53) z domova. Už nesnesl stupňující se perfekcionismus své ženy neboli Marcely Rojíčkové (50). Zatímco on to s manželkou vzdal, Žofie s mámou zůstala. Z těžké krize rodičů je studentka naprosto zoufalá. Čím dál častěji ji napadají černé myšlenky, jak tomu všemu uniknout. Úlevu totiž najde v sebepoškozování, aniž by si uvědomila, že tohle je přímá cesta do pekel.

Dcera fotbalisty Ujfalušiho Kateřina (16) v Ulici: Sebepoškozování ze zoufalství!

Video se připravuje ...

Ve škole uteče na záchody, kde se zamkne a svůj plán uskuteční. Pořeže si ruku. „Když jsme Žofiin příběh začali zpracovávat, překvapilo nás, kolik mladých lidí z našeho okolí má se sebepoškozováním nějaké zkušenosti, ať již bezprostřední, nebo zprostředkované, kolik mladistvých toto téma dennodenně řeší,“ tvrdí kreativní producentka seriálu Silvia Klasová s tím, že by chtěla, aby se o něm začalo otevřeně mluvit. „Zároveň chceme ukázat, že i v takových těžkých situacích existuje řešení,“ dodává producentka. Jak se dcera Ujfalušiho pořeže nůžkami na záchodě, můžete vidět už dnes od 18.25 hod. na Nově. 

Ukázka z premiérových dílů seriálu Ulice.

Video se připravuje ...

Jak si pomoci sám?

Pomůže například dlouhá procházka na čerstvém vzduchu, napočítat do tisíce, vyhledat veřejné místo, které sebepoškozování znemožní, dát si horkou vanu nebo naopak studenou sprchu, věnovat se zvířecímu mazlíčkovi, vyjmenovat vše, co vidíte kolem sebe. Věnovat se sportu, zabušit si do polštáře, poslouchat hlasitou hudbu...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.