Šafářová a Plekanec: Vrásky kvůli dceři. Nečekaní viníci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šafářová a Plekanec: Vrásky kvůli dceři. Nečekaní viníci!

Tomáš, Lucie a Leontýnka.
Tomáš, Lucie a Leontýnka. (Instagram)

Lucie s Tomášem coby sportovci dbají na správnou životosprávu po celý život. Dcera Leontýnka se však dostala do mlsacího věku a ostatní členové rodiny včetně rozmazlujících babiček v tom malou ještě podporují!

„Však jedna zmrzlinka nebo lízátko neuškodí, říkají. Leontýnka už jednou ochutnala a ráda by to jedla pořád, ale dostává to za odměnu,“ lamentuje nad počínáním příbuzných Lucie Šafářová (34) na webu Super.cz. 

Koranteng o otci a životě v Africe. A utajená svatba Plekance a Šafářové

Video se připravuje ...

Že by tichá závist? Ona sama se totiž kvůli sportovní kariéře nemohla příliš odvázat ani o Vánocích! „Bylo to takové chudší. Většinou jsem se připravovala na Floridě v teple a pak jsem přelétla na 2-3 dny na Vánoce do Česka, než jsem odlítala do Austrálie. Dopřála jsem si kapra s bramborovým salátem a nějaké cukroví, ale rozhodně jsem to nepřeháněla,“ přiznala manželka Tomáše Plekance (39).

V jedné věci má tenistka navrch. Lucie Šafářová prozradila, jak drtí Plekance!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
2. 1. 2022 • 18:52

Pokud ti nefunguje paměť, přečti si znova, cos všechno jsi kydla třeba jenom do této diskuze.. A když ty nenacházíš ve svých výplodech zde pomlouvání, špinění, lež – diskutovat s tebou je zbytečné. Pak jsi na tom dost špatně a možná by se fakt hodila pomoc odborníka. Měj se, Baldedash..

lekno
2. 1. 2022 • 16:55

Nepovídej, Baldedash.. Kde jsi nabrala, že se čertím, to nevím.. Ty mne nenaštveš, neboť nejsi v normě, nedá se tě brát vážně.. Tvé přání k Novému Roku jsem už četla : Když si na mne dnes plivla jeden z tvých kydú – aktuálně jsi si vymyslela fetování. S dalším přáním se už trápit nemusíš. Neumíš psát nic jinýho, jenom pomlouváš a lžeš.Tebe fakt nebude mít nikdo rád..
A ještě něco : Vypadá, že jsi zanevřela na svou jedinou kamarádku – houpačku domácí. Když jsis vysadila psychiatrické léky, alespoň se houpej, abys nezblbla kompletně. Snad to zabere – jen nezapomeň na pravidelnost ..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.