Jméno ať si nechá. Šafářová šokuje po svatbě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jméno ať si nechá. Šafářová šokuje po svatbě

– Sportovní svatbu roku zvládli dokonale utajit! Hokejista Tomáš Plekanec (38) si v Beskydech vzal před svými blízkými tenistku Lucii Šafářovou (34).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

stoneman003
28. 09. 2021 10:40

Marmeláda bola vychovaná ako mazánek. Je zameraná len na seba a svoje záujmy a aj preto nedokázala vytvoriť Plekancovi rodinný krb a pohodu. Mala veľké šťastie, že si ju vobec zobral za manželku, ale vobec to nezvládla. A v čom to nezvládla, tu píšu ostatní diskutéri...
Pochybujem, že si nájde niekoho s takými výhodami, ako je zabezpečil Pleky...
Na ňom je vidieť, že je konečne šťastný so Šafkou a žiadny fanklub vondatry to už nezmení...
Ona, jej rodina a jej fanklub si sa s tým mal už konečne zmieriť.

Dianthos
27. 09. 2021 01:55

Ten klip se jim ale povedl! Ten jim může Vondráčková závidět. Už celý večer mi ta písnička nejde z hlavy. Hit.

fany22
27. 09. 2021 07:45

Skvělý nápad. Dojemné, láskyplné a přitom vtipné a nepřeslazené. Ti dva jsou prostě na pohodu.

prochaskanamoste
26. 09. 2021 03:55

Konečně Šafářka dosáhla svého, rozvrátila rodinu s 2 malými dětmi. Plekanec zřejmě vodil Lucku za nos, táhnul to s touhle břehulí, Ať má, co chtěl. Ono se ukáže. Za všechno špatné chystají boží mlýny odplatu. Proč by mu měla Lucka blahopřát. Akorát dva, co jí a klukům zničili život. Jistě chtěla mít rodinu v pořádku. Přála bych Šafářce, aby jí to samé udělala časem nějaká atraktivní slečna, to by čuměla, puk nebo tenisák.

kalenda
26. 09. 2021 11:00

Tak s jedním atraktivním prevítem už si to vyzkoušel a je štastný,že má hodnou manželku.Rodinu si zničila sama,svým sobectvím,ted jí zůstaly jen ty úchylné klipy o které není zájem a čumí jako puk nebo tenisák,že si to ted musí platit sama.Kdoví,jak to s Vojnarem dopadne,přála bych jí,aby ji kopl do řiti jako Pleky.

msml20
26. 09. 2021 14:02

Tak to bych neřekla, že o její klipy není zájem,, opak je pravdou. Co se týče Vojnara, tak si myslím, že to je jen naoko, protože jako muž není hezký a pokud někdo vztah skončí bude to Lucie.
Jak jsem párkrát četla na diskuzích a psali to muži, L.V. s Plekancem byli krásný pár, šafářová je jen slybý odvar čaje.

Dianthos
27. 09. 2021 01:52

prochaskanamoste Tvrdit, že Šafářová rozvrátila rodinu, je pomluva. Ono to ani nejde, rozvrátit šťastnou rodinu zvenčí.

fany22
29. 09. 2021 08:48

prochaskanamostě - vy jste nemocná osoba. Viděla jsem to Vaše vyhrožování a kvílení už několikrát. Vážně byste se měla léčit. Manželství nevyšlo těm dvěma. Přehnaně ambiciózní, sebestředná holka, od puberty v bohémské společnosti a introvertní sportovec. Nemohlo to ani dopadnout jinak.
A Vondráčkovou propíráme za to, jak bezostyšně lhala a manipulovala přesně takové typy, jako jste Vy.

Boží mlýny opravdu melou. Vy a ten váš otřesný spolek se modlete, at nejste potrestáni za tu nenávist a pronásledování slušných lidí!
A Lucinka Vondráčková? Ta už dopadla dle zásluh. Posměch slušných lidí, krátkodobé zoufalé známosti, a křečovitou a uměle drženou kariéru. A lepší to už nikdy nebude.

begonie
25. 09. 2021 07:35

fany22 - Lucii Šafářové velmi fandíme - příjemná, milá, přirozená.... Lucie Vondráčková - afektovaná kuňkalka s brejlema na palici a netalentovaná héééérečka se jako zlatokopka "pěkně" předvedla a ukázala celému národu, jak dovede lhát a teď s tím namistrovaným Vojnarem to už pos.... definitivně

picoda
24. 09. 2021 22:49

fany22

fany22
24. 09. 2021 20:28

5495007- tak se těšte, osobo zlolajná, že to nevydrží, oni i my ostatní si myslíme, že tohle je to pravé.
A Marmeláda se v něčem podřídila? Tak asi proto, aby nemusela chodit po špičkách, seděla věčně v letadle, co? Dvakrát měsíčně na Kubu, třikrát za kvartál do Česka a někdy do USA. A když byla náhodou v Montrealu, tvořila s Adamcovou velké umění. Vy jste vážně vtipná osoba.

Uživatel_5495007
24. 09. 2021 16:34

To manželství nemůže vydržet, oni dva jsou jako voda a oheň. Šafina je dominantní a ne jak L.V., která chodila vedle Plekance po špičkách a absolutně se mu podřídila. To od Šafiny nemůže očekávat, ještě bude veselo.

kalenda
24. 09. 2021 18:15

A ty je znáš osobně,nebo jen takové hloupé dohady,jak spolu žijou???Veselo bude,až cicinku Vojnar kopne do řiti,jako Pleky a bude zase sama,chudinka.To taky nevydrží dlouho,až pozná,co je to za blbku vypočítavá,sobecká a lenivá,

Dianthos
27. 09. 2021 01:45

Absolutně se mu podřídila??? To asi těžko. Dávala přednost kariéře před rodinou, což manželovi velice vadilo. Také to, že když přišel domů, nikdo tam nebyl, protože děti běhaly ze školy do kroužků... A Vondráčkové slabost pro ostatní muže se mu nelíbila vůbec. Takže kde se mu měla podřídit? I peníze mu brala z účtu proti jeho vůli a pak lhala, že je nevybírala.
Takovou podřízenou aby pohledal, haha.
Šafi není v tom vztahu dominantní. Je vidět, jak jsou sehraní, oba na stejné úrovni. Nikdo z nich tomu druhému nedominuje. Pokud by tento pár neměl mít šanci na spokojený život až do smrti, tak kdo už tedy...?

miasek
27. 09. 2021 05:17

Jakou prednost kariere davala, kdyz se odtehovala do ciziny kvuli nemu. A to, ze pres prazdniny par tydnu pracovala, tak to plno matek praceje, i kdyz jsou vdane. Vetsinou to tak byva, ze deti maji nejake krouzky, to mela doma cekat presne ve dverich, kdy on dorazi?Navic deti byli male jeste, takze zase tech krouzku tolik nemeli. Ten mladsi byl batole. Plekanec misto, aby ji pomohl s detmi po porodu, tak se pelasil.

fany22
27. 09. 2021 08:22

miasek- je vidět, že nevíte nic. Rozhodně nepracovala jen přes prázdniny. A ty pověstné kroužky zmiňovala právě pořád ona a její rodina. Měli jsme ji litovat, jak z vodění dětí do kroužků byla udřená.
A o pelešení mluví pořád dokola jen ten váš klub z pavlače. Spíš klub odložených babizen, co? Neskutečné, jak se v tom vyžíváte. A s jakou oblibou lžete! Pomáhal jí, až moc. Až to bylo přehnané. Zřejmě říkala všechny roky do rozhovorů lži…co myslíte?

A pro Vaši informaci - Lucie porušila věrnost už před lety v Kanadě. Ale protože rozumní lidé nesčítají body a respektují život druhého, přijměte, že po “Hádkovi” už to na Plekance bylo moc a tu parodii na manželství ukončil. Udělal dobře. Tak se s tím už konečně smiřte a držte pěsti Vondráčkové do dalšího života. Rozhodně to potřebuje.

fany22
27. 09. 2021 19:42

miasek- Sice lžete a překrucujete, ale stejně doplním. Ano. Plno matek při malých dětech pracuje. Ale kvůli tomu, aby přilepšily rozpočtu. Vondráčková “pracovala” , pokud se tomu tak dá říkat, aby se zabavila. Hlavní důvod byl, že se v té Kanadě nudila. Ovšem náklady na její zábavu, tj. letenky, hotely, chůvy ( ano, někdo se o ty malé děti musel starat, babička Plekancová tam nemohla být pořád), platil Plekanec. Co vydělala, nechávala si. Ještě ani teď to nedocvaklo?

mbmb
24. 09. 2021 05:31

Taková rvačka o ženaté s dětma a ještě na krátkých nožkách. A ta jeho máma o čem si bude povídat s Safarovyma Ing 2x Ale je vidět že to jsou brnaci na baterky,neboť máma nevěsty je z Bystřice a táta z Hané. Studovali v moravské metropoli a zůstali.A ex Lucie má matku z SK

AliAlice
24. 09. 2021 09:31

mbmb...a odkud pak seš ty..chytrolíne ??? Ti brňáci,který si bereš do své nevymáchané huby něco dokázali,i když sou brňáci na baterky...je vidět,že máš s toho mindrák že se vzali,protože ty patříš do partíčky vlez***ků kuňkalky,a nevíš,jak bys druhé nas.. al..ubožáku !!!Nevím,jestli seš baba,nebo chlap,ale to je jedno,protože seš stejně hňup ...

kalenda
24. 09. 2021 18:24

Ty marmelády se totálně zbláznily,tyto emoce už hraničí s psych.nemocí.Svatba byla hlášená,tak co divočí,dalo se to čekat že se vezmou.Je to pro cicku rána,nenáviděná Šafi zvítězila .Tak ještě velká gratulace a hooodně štěstí na společné cestě životem

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.