Jméno ať si nechá. Šafářová šokuje po svatbě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jméno ať si nechá. Šafářová šokuje po svatbě

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec si konečně řekli své ano! Lucie si ale nechává příjmení
Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec si konečně řekli své ano! Lucie si ale nechává příjmení (Instagram Tomáše Plekance)

– Sportovní svatbu roku zvládli dokonale utajit! Hokejista Tomáš Plekanec (38) si v Beskydech vzal před svými blízkými tenistku Lucii Šafářovou (34).

Místo a termín veselky museli »Pleky« se »Šafinou« i kvůli koronaviru několikrát odkládat. Přesto se jim povedlo veškeré informace o jejich svatbě neprodyšně zavřít pod pokličku tajemství.

Koranteng o otci a životě v Africe. A utajená svatba Plekance a Šafářové

Video se připravuje ...

»Ano« si tak nakonec řekli ve středu v luxusním středisku Endemit Boutique Hotel & Spa nedaleko Horní Bečvy, kam za nimi dorazila necelá stovka hostů. Mezi nimi nechyběly sportovní hvězdy jako krasobruslař Tomáš Verner, basketbalistka Eva Horáková, tenistky Dája Bedáňová s Barborou Štefkovou či hokejoví reprezentanti Jiří Tlustý, Martin Zaťovič nebo Slovák Jozef Balej. Svatba probíhala v tradičním duchu, podával se vývar a svíčková, Tomáš také musel zatnout zuby a vystřihnout první tanec pro sezdané, jen rozbíjení a uklízení talířů pár oželel. „Ty a já napořád!“ rozplývali se na Instagramu a i jejich hosté byli z akce paf. „Svatba byla perfektně zorganizovaná. Celé to bylo perfektní, všichni jsme si to užili a novomanželé byli moc nadšení,“ prozradila Aha! Zuzana Šafářová, výživová expertka a sestřenice nevěsty. I té ostatně zůstane její rodné příjmení, bývalá tenistka se totiž nově jmenuje Lucie Plekanec Šafářová!

Poledňáková slaví 80, neukázala se 5 let! A svatba Šafářové s Plekym se nekoná

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
29. 9. 2021 • 08:48

prochaskanamostě - vy jste nemocná osoba. Viděla jsem to Vaše vyhrožování a kvílení už několikrát. Vážně byste se měla léčit. Manželství nevyšlo těm dvěma. Přehnaně ambiciózní, sebestředná holka, od puberty v bohémské společnosti a introvertní sportovec. Nemohlo to ani dopadnout jinak.
A Vondráčkovou propíráme za to, jak bezostyšně lhala a manipulovala přesně takové typy, jako jste Vy.

Boží mlýny opravdu melou. Vy a ten váš otřesný spolek se modlete, at nejste potrestáni za tu nenávist a pronásledování slušných lidí!
A Lucinka Vondráčková? Ta už dopadla dle zásluh. Posměch slušných lidí, krátkodobé zoufalé známosti, a křečovitou a uměle drženou kariéru. A lepší to už nikdy nebude.

stoneman003
28. 9. 2021 • 10:40

Marmeláda bola vychovaná ako mazánek. Je zameraná len na seba a svoje záujmy a aj preto nedokázala vytvoriť Plekancovi rodinný krb a pohodu. Mala veľké šťastie, že si ju vobec zobral za manželku, ale vobec to nezvládla. A v čom to nezvládla, tu píšu ostatní diskutéri...
Pochybujem, že si nájde niekoho s takými výhodami, ako je zabezpečil Pleky...
Na ňom je vidieť, že je konečne šťastný so Šafkou a žiadny fanklub vondatry to už nezmení...
Ona, jej rodina a jej fanklub si sa s tým mal už konečne zmieriť.

fany22
27. 9. 2021 • 19:42

miasek- Sice lžete a překrucujete, ale stejně doplním. Ano. Plno matek při malých dětech pracuje. Ale kvůli tomu, aby přilepšily rozpočtu. Vondráčková “pracovala” , pokud se tomu tak dá říkat, aby se zabavila. Hlavní důvod byl, že se v té Kanadě nudila. Ovšem náklady na její zábavu, tj. letenky, hotely, chůvy ( ano, někdo se o ty malé děti musel starat, babička Plekancová tam nemohla být pořád), platil Plekanec. Co vydělala, nechávala si. Ještě ani teď to nedocvaklo?

fany22
27. 9. 2021 • 08:22

miasek- je vidět, že nevíte nic. Rozhodně nepracovala jen přes prázdniny. A ty pověstné kroužky zmiňovala právě pořád ona a její rodina. Měli jsme ji litovat, jak z vodění dětí do kroužků byla udřená.
A o pelešení mluví pořád dokola jen ten váš klub z pavlače. Spíš klub odložených babizen, co? Neskutečné, jak se v tom vyžíváte. A s jakou oblibou lžete! Pomáhal jí, až moc. Až to bylo přehnané. Zřejmě říkala všechny roky do rozhovorů lži…co myslíte?

A pro Vaši informaci - Lucie porušila věrnost už před lety v Kanadě. Ale protože rozumní lidé nesčítají body a respektují život druhého, přijměte, že po “Hádkovi” už to na Plekance bylo moc a tu parodii na manželství ukončil. Udělal dobře. Tak se s tím už konečně smiřte a držte pěsti Vondráčkové do dalšího života. Rozhodně to potřebuje.

fany22
27. 9. 2021 • 07:45

Skvělý nápad. Dojemné, láskyplné a přitom vtipné a nepřeslazené. Ti dva jsou prostě na pohodu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.