Nejhorší období Lucie Vondráčkové: TĚŽKÝ OTŘES MOZKU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nejhorší období Lucie Vondráčkové: TĚŽKÝ OTŘES MOZKU!

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Blesk:foto CNC: Marek Pátek)

Dlouho o této nepříjemné životní kapitole nedokázala mluvit, téma rozchodu s hokejistou Tomášek Plekancem (39) nakonec zpěvačka Lucie Vondráčková (42) otevřela v pořadu CNN Prima News. Jak s odstupem času komentuje krach manželství?

Patřili mezi stabilní páry, jejich manželství se ale nedožilo ani první dekády. V roce 2018 vztah dospěl k definitivnímu konci a dvojice se po sedmi letech manželství rozvedla. Zatímco Tomáš Plekanec se dokázal rychle vzpamatovat a podařilo se mu založit rodinu s bývalou tenistkou Lucií Šafářovou (35), zpěvačka ne a ne narazit na toho pravého.

Lucie Šafářová o utajované svatbě s Plekancem: Spousta příprav kvůli jednomu dni

Video se připravuje ...

V pořadu Povídej navíc přiznala, že rozvod nenesla vůbec dobře. „Rozpad rodiny byl pro mě jako těžký otřes mozku. Tehdy se mi zhoupla půda pod nohama,“ cituje Vondráčkovou web eXtra.cz. Složité období nakonec ustála. „Čas je neskutečně mocný a všechno se dá zvládnout,“ řekla Vondráčková.

Šafářová převzala ocenění po Vondráčkové. A Špaček o boji s rakovinou

Video se připravuje ...

Do detailů jejich rozchodu ale zacházet nechtěla. Toto bouřlivé období má zpěvačka již za sebou a nyní se soustředí především na aktuální vztahy nejen se syny, ale i s bývalým manželem. „Já už bych se k tomu nevyjadřovala, protože teď už máme fajn vztahy a nakonec to ani neovlivnilo děti, vybalancovali jsme to. Jsou z nich zdraví a srandovní kluci, co mají rádi život. My jsme to také vzhledem k dětem zvládli oba dobře,“ dodala v závěru rozhovoru Lucie Vondráčková.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.